Српски Покрет Двери - Лого

БОШКО ОБРАДОВИЋ: ОВАЈ РЕЗУЛТАТ ЈЕ ВЕЛИКА ПОБЕДА, ВУЧИЋ ПАДА 3. АПРИЛА

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић истакао је одличан резултат референдумске опције „против“ у низу градова у Србији, оцењујући да су „уставобранитељи и патриоте одбраниле српски устав“.

Он је честитао свим грађанима који су на овај начин „показали зубе“ комплетној машинерији власти, али и странцима који су „спонзорисали измене устава“.

Обрадовић је подсетио да су Двери предводиле уставобранитељски фронт који је водио кампању против промена, у, како је рекао, недемократској атмосфери и медијском мраку.

„Двери су веровале у победу, дале су највећи број чланова референдумских одбора од свих опозиционих странака, који и даље раде да сачувају изборну вољу грађана од крађе“, рекао је лидер Двери.

Како је навео, постигнути резултат је „велика победа“, рекао је Обрадовић наводећи градове и општине у којима је опција „не“ убедљиво превагнула.

„У Београду, Новом Саду, Чачку, Панчеву, Краљеву и низу других места режим је поражен. СНС само изборном крађом може да преокрене те бројке.“

Обрадовић је додао како је „Александар Вучић оваквим резултатом озбиљно начет“ и како ће избори 3. априла бити прилика за потпуни пораз режима.

„Први следећи пораз ће им бити нанет када отерамо Рио Тинто из Србије и то ће се десити врло ускоро, а онда идемо на априлске изборе где Вучић дефинитивно пада“, каже председник Двери.

Он се такође осврнуо и на странке опозиције које су бојкотовале референдум, оценивши да су оне „побегле од борбе“.

„Чему се они надају на изборима, са чиме ће изаћи пред српски народ, када су у овој борби побегли и сакрили се? Страначке калкулације и мишљења западних амбасада су им важнији од српског устава и грађани ће то знати да казне на изборима“, оштро закључује Бошко Обрадовић, уз позив свим патриотама и уставобранитељима да дођу на сутрашњи протест испред РИК-а у 18 часова како би одбранили изборне резултате од крађе и показали да НЕ дамо Устав!

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: