Бошко Обрадовић: Патриотски блок за будућност Србије

Велики дан за све српске патриоте и монархисте. Данас смо предали изборну листу Патриотског блока за Краљевину Србију коју чине Српски покрет Двери, Покрет обнове Краљевине Србије и више других патриотских организација.

На овај начин смо одговорили на позив истакнутих српских интелектуалаца да се уједине они који су на референдуму били против Вучићеве власти и промене Устава, и који су за очување КиМ у саставу Србије. Оно што нас посебно обједињава јесте жеља да напокон после 77 година дође до једине праве промене система у Србији, а то је обнова насилно укинуте Краљевине Србије као јединог начина дефинитивног раскида са комунистичким наслеђем. Годинама смо слушали приче да патриоте треба да се уједине и да нити један патриотски глас више не сме да остане испод цензуса. Глас за наш заједнички патриотски и антиглобалистички блок је сада сигуран глас далеко изнад цензуса. Ми ћемо бити глас свих оних који су против садашње власти, али и повратка на бивши режим. Ми ћемо заштитити домаћег радника, предузетника и пољопривредника. У првом плану биће домаће а не стране компаније. Ми смо економске, али и еколошке патриоте и грађанима Србије обезбедићемо здрав ваздух, воду, земљу и храну.

И, оно што је најважније, ми смо за традиционалну породицу, за подршку рађању, мајчинству и очинсту, и сматрамо да борба против беле куге мора постати државни приоритет. Ми смо за поштовање наше вере, језика, писма, историје и културе. Посебно ћемо се бавити подршком младима да се запосле и осамостале, женама да ускладе мајчинство и каријеру. Ми ћемо исправити неправде које су нанете пензионерима којима су смањене пензије, радницима којима нису исплаћене зараде и радни стаж, банкарским клијентима које банке пљачкају, ратним војним ветеранима које је држава заборавила, као и особама са хендикепом које су дискриминисане у данашњој Србији.

Имамо најбољи не само национални већ и економски и социјални програм и радујемо се наступајућој изборној кампањи у којој ћемо га представити. Позивамо бираче да изађу на изборе 3. априла и гласају против актуелне власти и за Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Инфослужба Двери

Видео материјале са предаје изборне листе можете погледати овде:

Share on whatsapp
Share on telegram