Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Патриотски блок за будућност Србије

Велики дан за све српске патриоте и монархисте. Данас смо предали изборну листу Патриотског блока за Краљевину Србију коју чине Српски покрет Двери, Покрет обнове Краљевине Србије и више других патриотских организација.

    На овај начин смо одговорили на позив истакнутих српских интелектуалаца да се уједине они који су на референдуму били против Вучићеве власти и промене Устава, и који су за очување КиМ у саставу Србије. Оно што нас посебно обједињава јесте жеља да напокон после 77 година дође до једине праве промене система у Србији, а то је обнова насилно укинуте Краљевине Србије као јединог начина дефинитивног раскида са комунистичким наслеђем. Годинама смо слушали приче да патриоте треба да се уједине и да нити један патриотски глас више не сме да остане испод цензуса. Глас за наш заједнички патриотски и антиглобалистички блок је сада сигуран глас далеко изнад цензуса. Ми ћемо бити глас свих оних који су против садашње власти, али и повратка на бивши режим. Ми ћемо заштитити домаћег радника, предузетника и пољопривредника. У првом плану биће домаће а не стране компаније. Ми смо економске, али и еколошке патриоте и грађанима Србије обезбедићемо здрав ваздух, воду, земљу и храну.

И, оно што је најважније, ми смо за традиционалну породицу, за подршку рађању, мајчинству и очинсту, и сматрамо да борба против беле куге мора постати државни приоритет. Ми смо за поштовање наше вере, језика, писма, историје и културе. Посебно ћемо се бавити подршком младима да се запосле и осамостале, женама да ускладе мајчинство и каријеру. Ми ћемо исправити неправде које су нанете пензионерима којима су смањене пензије, радницима којима нису исплаћене зараде и радни стаж, банкарским клијентима које банке пљачкају, ратним војним ветеранима које је држава заборавила, као и особама са хендикепом које су дискриминисане у данашњој Србији.

Имамо најбољи не само национални већ и економски и социјални програм и радујемо се наступајућој изборној кампањи у којој ћемо га представити. Позивамо бираче да изађу на изборе 3. априла и гласају против актуелне власти и за Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Инфослужба Двери

Видео материјале са предаје изборне листе можете погледати овде:

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: