Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Петковић је мали симбол великог пораза политике СНС према КиМ!

Називање било кога лажним патриотом, а поготово мене и људи који су се окупили у Националном окупљању, од стране Петра Петковића је више него дегутантно. Лажни патриотизам може бити само она политика која је потписала Бриселски и Вашингтонски споразум и прихватила француско-немачки план о признању лажне државе Косово, а то је управо политика СНС-а.

      Сам Петар Петковић, као директор Канцеларије за КиМ, не чини ништа како би олакшао живот Србима на Космету, већ се једино бави писањем саопштења у којима напада патриотску опозицију како би покушао да оправда пропалу политику актуелне власти према КиМ, док се, са друге стране, на КиМ дешава права хуманитарна катастрофа, јер Срби остају без хране и лекова, а у банкама нема довољно новца за исплату плата радницима.

Петковића нико више ни не доживљава као директора канцеларије за Косово и Метохију, а понајмање Срби са Космета које је Петковић оставио на милост и немилост Куртију и његовим сепаратистима, који из дана у дан упадају у куће, хапси и малтретирају Србе на КиМ. 

Петковић је мали симбол великог пораза одлазећег режима, а остаће упамћен, као и комплетна садашња власт, по потпуном изостанку решења за КиМ, а поготово за Србе који тамо живе. 

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије Петра Петковића: Канцеларија за КиМ 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: