Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Петковић је мали симбол великог пораза политике СНС према КиМ!

Називање било кога лажним патриотом, а поготово мене и људи који су се окупили у Националном окупљању, од стране Петра Петковића је више него дегутантно. Лажни патриотизам може бити само она политика која је потписала Бриселски и Вашингтонски споразум и прихватила француско-немачки план о признању лажне државе Косово, а то је управо политика СНС-а.

      Сам Петар Петковић, као директор Канцеларије за КиМ, не чини ништа како би олакшао живот Србима на Космету, већ се једино бави писањем саопштења у којима напада патриотску опозицију како би покушао да оправда пропалу политику актуелне власти према КиМ, док се, са друге стране, на КиМ дешава права хуманитарна катастрофа, јер Срби остају без хране и лекова, а у банкама нема довољно новца за исплату плата радницима.

Петковића нико више ни не доживљава као директора канцеларије за Косово и Метохију, а понајмање Срби са Космета које је Петковић оставио на милост и немилост Куртију и његовим сепаратистима, који из дана у дан упадају у куће, хапси и малтретирају Србе на КиМ. 

Петковић је мали симбол великог пораза одлазећег режима, а остаће упамћен, као и комплетна садашња власт, по потпуном изостанку решења за КиМ, а поготово за Србе који тамо живе. 

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

*Извор фотографије Петра Петковића: Канцеларија за КиМ 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: