Бошко Обрадовић: Писмо опозицији која не зна за кога

Обраћам се свима Вама које истраживања јавног мњења препознају као оне који ће гласати за опозицију, али још увек се нису определили тачно за кога. Никада није било више неодлучних на изборима – Ви сте најјача опозициона колона јер Вас тренутно има између 10 и 20%.

Позивам Вас да ми пружите шансу на изборима 3. априла на свим нивоима јер представљам једну нову генерацију политичара који до сада нису били на власти, нису варали и пљачкали овај народ, иза себе немају афере, а имају конкретан план и програм како ће изгледати Србија после Вучићевог пада са власти. Познајете ме добро из свих борби против ове недемократске и криминализоване власти, како у Народној скупштини тако и на бројним протестима и демонстрацијама у којима сам учествовао, а многе и организовао или предводио. Имам 11-огодишњи опозициони радни стаж и никада се никоме нисам продао ни у садашњој ни у бившој власти. Гледамо исте фаце већ више од 30 година како се врте на српској политичкој сцени.

Предлажем да заједничким снагама покренемо политичке промене, да дамо глас онима који до сада нису били на власти, па ако се не покажу добро да и њих мењамо. Време је да променимо, да промешамо карте, да освежимо и продишемо. Зато Вас позивам да свој глас дате изборној листи под редним бројем 11 на републичким и београдским изборима – ДВЕРИ-ПОКС-Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић

Председник Двери и председнички кандидат Патриотског блока Двери – ПОКС