Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Писмо разочараним бирачима СНС и СПС

    Међу Вама, бившим гласачима СНС и СПС, има много разочараних – с правом. СНС је прекршила бројна предизборна обећања: уместо да се обрачуна са криминалом и корупцијом – СНС их је усавршила; уместо да поништи договоре бившег режима у вези са КиМ – СНС је издала наше интересе; уместо да заштити пензионере – СНС их је опљачкала. То није она СНС како су је представљали на почетку већ владавина купљених диплома и корумпираних функционера од Небојше Стефановића и Синише Малог до Горана Весића. Сви они више не могу да се крију иза Вучића јер систем почиње да пуца. Многи бирачи социјалиста такође су разочарани јер се СПС утопио у СНС, а врхушка странке гледа само личне интересе. СПС чак нема свог председничког кандидата већ подржава туђег.

Зато позивам разочаране бираче СНС и СПС да ме подрже на председничким изборима јер је то подршка за прави српски патриотизам без криминала, лажних диплома и намештених тендера. Са мном могу бити сигурни да ће се наставити борба за очување КиМ у саставу Србије, очување РС и подршка српским националним и државним интересима свуда. Вучић је уморан и потрошен, повлачи се са места председника СНС, а потом и из политике и са свих функција, исто као и Дачић. Време је да размишљамо о Србији после Вучића и Дачића и да она не оде у руке новим страним агентима који ће од Србије направити колонију и депонију.

Зато позивам све разочаране напредњаке и социјалисте да на парламентарним и београдским изборима подрже изборну листу под редним бројем 11 – ДВЕРИ-ПОКС-Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић

Председник Двери и председнички кандидат Патриотског блока Двери – ПОКС

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: