Бошко Обрадовић: Писмо разочараним бирачима СНС и СПС

Међу Вама, бившим гласачима СНС и СПС, има много разочараних – с правом. СНС је прекршила бројна предизборна обећања: уместо да се обрачуна са криминалом и корупцијом – СНС их је усавршила; уместо да поништи договоре бившег режима у вези са КиМ – СНС је издала наше интересе; уместо да заштити пензионере – СНС их је опљачкала. То није она СНС како су је представљали на почетку већ владавина купљених диплома и корумпираних функционера од Небојше Стефановића и Синише Малог до Горана Весића. Сви они више не могу да се крију иза Вучића јер систем почиње да пуца. Многи бирачи социјалиста такође су разочарани јер се СПС утопио у СНС, а врхушка странке гледа само личне интересе. СПС чак нема свог председничког кандидата већ подржава туђег.

Зато позивам разочаране бираче СНС и СПС да ме подрже на председничким изборима јер је то подршка за прави српски патриотизам без криминала, лажних диплома и намештених тендера. Са мном могу бити сигурни да ће се наставити борба за очување КиМ у саставу Србије, очување РС и подршка српским националним и државним интересима свуда. Вучић је уморан и потрошен, повлачи се са места председника СНС, а потом и из политике и са свих функција, исто као и Дачић. Време је да размишљамо о Србији после Вучића и Дачића и да она не оде у руке новим страним агентима који ће од Србије направити колонију и депонију.

Зато позивам све разочаране напредњаке и социјалисте да на парламентарним и београдским изборима подрже изборну листу под редним бројем 11 – ДВЕРИ-ПОКС-Патриотски блок за обнову Краљевине Србије.

Бошко Обрадовић

Председник Двери и председнички кандидат Патриотског блока Двери – ПОКС