Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: После капитулације на КиМ следи увођење санкција Русији

Све већи број високих функционера актуелне власти из редова СНС и СПС наговештава увођење санкција Русији као нешто што највероватније нећемо моћи да избегнемо ако се притисак са Запада појача. То више нису само Вучић и Дачић већ и Раде Баста, Богољуб Карић и многи други који су донедавно глумили русофиле. 

     Сада су очито зарад опстанка на власти спремни на све, па и на угрожавање српских националних и државних интереса пристајањем на нове западне ултиматуме који би били неприхватљиви свакој независној и сувереној држави на свету. Јер који народ и држава на свету би се одрекли дела своје државне територије и увели санкције пријатељској и савезничкој земљи?

То је исти онај систем притисака и уцена који са Запада долази деценијама и због кога је председник Републике прихватио француско-немачки споразум о признању лажне државе Косово, чиме је прекршио Устав и своја уставна овлашћења. Поставља се питање има ли краја западним ултиматумима? Шта је следеће када се одрекнемо Косова и Метохије и станемо на страну НАТО против Русије? Да ли онда следи да се одрекнемо и Републике Српске, да пристанемо на сецесију Војводине и Рашке области или да се учланимо у НАТО? Ако не одбранимо КиМ у саставу Србије, никада више нећемо одбранити нити један други српски национални и државни интерес.

Сада већ нема сумње да се актуелна власт све више окреће Западу и од Србије прави колонију и депонију ЕУ. Зато нам је потребан широки опозициони национални фронт за одбрану државе од овог статуса европске колоније и депоније у који нас је довела актуелна власт. Коалиција Вучић-Дачић после 11 година власти мора да оде, да би Србија опстала као независна и суверена држава. Зато их позивам да поднесу оставке и да се иде на ванредне изборе на свим нивоима, а онда нека на изборима кандидују своју нову политику капитулације и предаје државе западним интересима.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: