Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Потернице за нашу децу

Скандалозан случај незаконитог снимања средњошколаца који су протестовали против „Рио Тинта” у Чачку или још скандалозније цртање мете на челу малолетника у Шапцу, говори да је владајућа СНС брзо и лако прешла пут од бриге до потернице за нашу децу. Владајући режим је уплашен да ако се млади пробуде и устану против власти, њихов крај се убрзано приближава и зато то покушавају да спрече на сваки начин.

Међутим, није се могло ни замислити да ће ићи дотле да на летак-потерницу ставе лик малолетног сина председника градске организације Српског покрета Двери у Шапцу Александра Анђелића, кога су у потпису назвали „криминалцем”. Ово је превише чак и за познате батинашке и мафијашке манире СНС, која је формирала криминалну групу Вељка Беливука. Сада СНС очито контролише сличне криминалне групе у Шапцу и широм Србије које се залећу чекићима и палицама на народ који оправдано протестује против загађења животне средине које доноси отварање рудника литијума.

Позивам јавно представнике владајуће странке да зауставе ово лудило и не дирају нам у породице јер то неће изаћи на добро. Нико од нас није спреман то да трпи и да преко тога пређе. Као што сам увек био спреман да осудим сваку изјаву која задире у породицу било кога са власти, тако још више морамо сви устати у заштиту породица опозиционара који се налазе на удару режима само зато што су против садашње власти. Потернице за нашу децу не смеју проћи јер то прелази све границе и отвара врата друштвеном хаосу.

Српска напредна странка мора после 10 година на власти да научи да опозиција постоји у сваком демократском друштву и да се припрема за смену, као једну од најважнијих демократских тековина.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: