Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Потернице за нашу децу

Скандалозан случај незаконитог снимања средњошколаца који су протестовали против „Рио Тинта” у Чачку или још скандалозније цртање мете на челу малолетника у Шапцу, говори да је владајућа СНС брзо и лако прешла пут од бриге до потернице за нашу децу. Владајући режим је уплашен да ако се млади пробуде и устану против власти, њихов крај се убрзано приближава и зато то покушавају да спрече на сваки начин.

Међутим, није се могло ни замислити да ће ићи дотле да на летак-потерницу ставе лик малолетног сина председника градске организације Српског покрета Двери у Шапцу Александра Анђелића, кога су у потпису назвали „криминалцем”. Ово је превише чак и за познате батинашке и мафијашке манире СНС, која је формирала криминалну групу Вељка Беливука. Сада СНС очито контролише сличне криминалне групе у Шапцу и широм Србије које се залећу чекићима и палицама на народ који оправдано протестује против загађења животне средине које доноси отварање рудника литијума.

Позивам јавно представнике владајуће странке да зауставе ово лудило и не дирају нам у породице јер то неће изаћи на добро. Нико од нас није спреман то да трпи и да преко тога пређе. Као што сам увек био спреман да осудим сваку изјаву која задире у породицу било кога са власти, тако још више морамо сви устати у заштиту породица опозиционара који се налазе на удару режима само зато што су против садашње власти. Потернице за нашу децу не смеју проћи јер то прелази све границе и отвара врата друштвеном хаосу.

Српска напредна странка мора после 10 година на власти да научи да опозиција постоји у сваком демократском друштву и да се припрема за смену, као једну од најважнијих демократских тековина.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: