Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Претплата за РТС да буде укинута, а средства пребачена у Фонд за тешко болесну децу

Када с правом говоримо да је ТВ Пинк највеће медијско зло и тровачница умова и душа грађана Србије, никада не смемо заборавити одговорност директора Информативне редакције Јавног медијског сервиса РТС. Њихова одговорност огледа се у систематском необјављивању истине о свему ономе што се заиста дешава у Србији, као и ништа мање отвореном служењу пропаганди владајућег режима од ТВ Пинк. 

     Ради се о Информативној редакцији која је укинула све политичке емисије током три летња месеца, под изговором промене програмске шеме, и на тај начин одузела грађанима Србије могућност да се чује и друга страна изузев власти.

Најновији пример је данашње гостовање председника Републике у Јутарњем програму, без икаквог конкретног повода и теме, изузев тога што се на својој најновијој турнеји по телевизијама са националном френквенцијом у последњих седам дана председник морао запљунути и на РТС. За то време, нико од политичара из опозиције месецима није гостовао на Јавном медијском сервису, а чак су и преноси скупштинских заседања на Другом програму РТС прекидани неважним спортским утакмицама.

Зато предлажем да се укине претплата за РТС и да се средства која се овим путем прикупљају пренамене за потребе Фонда за тешко болесну децу у Србији. Верујем да би ово поздравили сви грађани Србије и да би радо издвајали свој новац у те сврхе. То је, свакако, нешто много конкретније и важније од помоћи још једној пропагандној телевизији владајућег режима. А за минус у каси РТС-а нека се из приватних џепова побрине њихов данашњи гост Александар Вучић, коме су једином отворили врата своје куће у овом летњем периоду.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: