Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Програмске разлике нису препрека техничкој сарадњи опозиционих колона

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији “Прави угао” на Радио-телевизији Војводине да уситњена, подељена и незрела опозиција не може да победи ову власт и да је пре свега потребно укрупњавање, а након тога и техничка сарадња свих опозиционих странака у борби за боље изборне услове и одбрани изборних резултата. 

    „Остатак опозиције је тек ових дана дошао на наше становиште, сада и они траже ванредне изборе и око тога имамо јединство. Логично је да укрупњавање опозиције иде по идеолошким линијама. Није могуће правити јединствену листу јер одређени број бирача не би гласао за то и отишао би у апстиненцију, што би била штета за опозицију.“ – рекао је Обрадовић

Лидер Двери је нагласио да је важно да опозиција води позитивну кампању излазности на изборе, да позива бираче да изађу и гласају за било кога у опозицији – само против власти, као и да је присталица раздвајања избора.

Обрадовић је истакао да традиционалне и породичне вредности, економски и еколошки патриотизам, на којима почива политика Српског покрета Двери, побеђују широм Европе.

Говорећи о формирању будуће Владе Обрадовић је навео шта су за Српски покрет Двери “црвене линије” и у каквој Влади не би учествовао.

„Не можемо бити део Владе која се одриче Косова и Метохије, уводи санкције Русији, улази у НАТО, признаје такозвани геноцид у Сребреници или организује геј параде. Ми томе не припадамо.“, закључио је лидер Двери.

Целу емисију можете погледати овде: https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/85928

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: