Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Програмске разлике нису препрека техничкој сарадњи опозиционих колона

Председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић изјавио је у емисији “Прави угао” на Радио-телевизији Војводине да уситњена, подељена и незрела опозиција не може да победи ову власт и да је пре свега потребно укрупњавање, а након тога и техничка сарадња свих опозиционих странака у борби за боље изборне услове и одбрани изборних резултата. 

    „Остатак опозиције је тек ових дана дошао на наше становиште, сада и они траже ванредне изборе и око тога имамо јединство. Логично је да укрупњавање опозиције иде по идеолошким линијама. Није могуће правити јединствену листу јер одређени број бирача не би гласао за то и отишао би у апстиненцију, што би била штета за опозицију.“ – рекао је Обрадовић

Лидер Двери је нагласио да је важно да опозиција води позитивну кампању излазности на изборе, да позива бираче да изађу и гласају за било кога у опозицији – само против власти, као и да је присталица раздвајања избора.

Обрадовић је истакао да традиционалне и породичне вредности, економски и еколошки патриотизам, на којима почива политика Српског покрета Двери, побеђују широм Европе.

Говорећи о формирању будуће Владе Обрадовић је навео шта су за Српски покрет Двери “црвене линије” и у каквој Влади не би учествовао.

„Не можемо бити део Владе која се одриче Косова и Метохије, уводи санкције Русији, улази у НАТО, признаје такозвани геноцид у Сребреници или организује геј параде. Ми томе не припадамо.“, закључио је лидер Двери.

Целу емисију можете погледати овде: https://media.rtv.rs/sr_ci/pravi-ugao/85928

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: