Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Реците народу истину – евроинтеграције Србије су пропале!

Ако актуелној власти или било коме другом у Србији до сада није било јасно, онда је то ових дана после самита у Бриселу и дефинитивно: процес приступања Србије ЕУ заустављен је, блокиран је, не постоји више.

    Европске интеграције Србије су пропале. И не само да се Србији више не нуди ништа, већ се за то ништа од Србије тражи да заузврат ради против својих националних и државних интереса и укине своју сувереност, идентитет и своје духовно-историјско биће: да призна независност лажне државе Косово, да подржи укидање Републике Српске и да се прикључи НАТО рату против Русије увођењем санкција Руској Федерацији.

Након 22 године пузања Србије у ЕУ, где смо на том безалтернативном путу остали без државне заједнице са Црном Гором, добили проглашење независности „Косова“, потписали антиуставне Бриселске и Вашингтонске споразуме, трпели константан покушај укидања Дејтонског споразума и саме Републике Српске уз стални регионални притисак увођења декларација о лажном геноциду у Сребреници, за које време је отишло више од пола милиона младих, образованих људи из наше земље, уз стално наметање геј-премијера и ЛГБТ агенде која треба да кулминира организовањем централне европске прославе настраности у Београду ове године, време је да Србија каже – доста. Као кандидат за ЕУ Србија је дошла до националног, економско-социјалног и моралног слома, све уз подршку из ЕУ овдашњем недемократском и криминализованом режиму.

Треба проговорити језиком истине. Истина је да су европске интеграције умрле и да се Србији намећу нове уцене на путу нове НАТО окупације сада читаве Србије, а не само КиМ. Зато Српски покрет Двери сматра да нам је потребно доношење потпуно нове спољно-политичке оријентације, званичан прекид евроинтеграција које не постоје и дефинисање билатералне сарадње са ЕУ у свим областима од обостраног интереса.

Потребно нам је и јачање билатералних веза са државама које нису признале независност тзв. Косова, као и са традиционалним партнерима заинтересованим за привредну сарадњу попут Италије, Аустрије и Немачке. Све друго, попут идеје француског председника Макрона о некаквој новој шареној лажи о европској политичкој заједници, није ништа друго него увлачење у антируски лоби, о чему никако не може да се изјашњава техничка Влада нити председник државе без Народне скупштине. Тек када коначно схватимо да нас ЕУ неће, већ наставља да нас уцењује и понижава, отвориће се други путеви за нашу државу и нови облици сарадње на свим странама света преко којих можемо боље да одбранимо наше националне, државне и економске интересе.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: