Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Смените чланове РЕМ-а, укините Информер и дозволе Пинку и Хепију

Лидер Двери Бошко Обрадовић затражио је данас од председника Скупштине Србије да хитно закаже посебну седницу поводом кризе на северу Косова и Метохије, као и да се Србија тим поводом обрати Савету безбедности УН. 

    На скупштинској седници на којој се расправља о извештају РЕМ-а о насиљу у телевизијским програмима, Обрадовић је, уз извињење што говори мимо дневног реда, рекао да власт сноси део кривице јер су, како је навео, „позвали Србе на свој митинг док окупатор из Приштине упада у општине са српском већином“, па данас грађани сопственим телима пробају да врате те одузете општине.

Говорећи о извештају РЕМ-а, Обрадовић је рекао да је тај извештај главни доказ зашто чланови Савета РЕМ-а треба да буду смењени, кад већ, како је навео, „немају довољно части да сами поднесу оставке“.

„Још пре два сазива сам указао да су телевизије са националном фреквенцијом загађивачи морала, још 2019. године смо испред Пинка указивали да је Пинк зло које трује народ, молили смо апеловали да се укину ријалити са насилним садржајем“, рекао је Обрадовић и додао да је тек пре неколико дана председник Србије Александар Вучић тражио од Жељка Митровића укидање ријалитија.

Лидер Двери читао је делове извештаја РЕМ-а у којима се наводи да ниједна телевизија није испунила елаборате на основу којих је добила националне фреквенције, а посебно је истакао да је у самом извештају речено да 46,8 програма Пинка чини ријалити.

Он је додао да и лист „Информер, као највеће медијско зло“ пре неколико дана добило дозволу да емитује телевизијски програм, као да „знају да ће бити смањени.

Лидер „Двери“ још једном је позвао колеге да смене чланове РЕМ-а, укину Информер и фреквенције Пинка и Хепија.

*Извор: Бета 

Излагање Бошка Обрадовића можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: