Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Сретење — дан за уједињење српских патриота

На данашњи црквени и национални празник, на велики дан наше државности и уставности, сабрали смо се овде у Марићевића јарузи у Орашцу да се поклонимо херојима из Првог српског устанка на челу са бесмртним вождом Карађорђем.

    Сретење је дан за уједињење српских патриота и није случајуно што смо се овде сусрели и са нашом браћом из Покрета за обнову Карљевине Србије са којима делимо бројне заједничке идеолошке ставове. Пре свега, ми смо две једине опозиционе политичке организације у Србији које су отворено за обнову Краљевине Србије на челу са династијом Карађорђевића — потомцима вође Првог српског устанка. Све друге политичке опције су републиканске и наш заједнички монархизам је први основ овог нашег данашњег сретења. Били смо заједно и у референдумској борби против промене Устава Србије, а делимо и заједничке ставове по питању одбране о очувања Косова и Метохије у саставу Србије. Данас смо овде и да позитивно одговоримо на позив групе српских интелектуалаца на челу са проф. др Милошем Ковићем да дође до заједничке изборне листе патриотске опозиције и позивамо све друге родољубиве, монархистичке и равногорске политичке организације да нам се придруже. Кад ако не на Сретење и где ако не у Орашцу!

Верујем у Бога и српство, верујем у Србију и у уједињење српских патриота како би грађани на изборима 3. априла имали за кога да гласају ако нису ни за садашњу власт ни за повратак на бивши режим.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: