Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Траговима Весићевих злочина

Трагови Весићевих злочина против Београда виде се на сваком кораку у главном граду у катастрофалном стању у урбанизму, саобраћају и екологији.

Међутим, ових дана Весић је превазишао себе и направио нови злочиначки искорак, овога пута у духовном и културолошком уништењу престонице. Наиме, за прославу дочека фискалне Нове године организовао је концерт испред Дома Народне скупштине на коме се на бини појавила велика застава дугиних боја као симбол промоције хомосексуализма младима, као и на застави исписан слоган овогодишње геј параде у Београду. Ово је било симболичко обележавање Народне скупштине као освојене територије од стране новог окупатора.

Ако постоји културни геноцид према своме народу онда је то ТВ ПИНК и Јелена Карлеуша коју је Горан Весић одабрао да наступи на концерту иако не зна да пева. Она је у свему супротна „матерњој мелодији”, како је музику називао велики српски књижевник Момчило Настасијевић, већ је у питању антимузика, кич и шунд, а што је посебно опасно и промена културног обрасца и загађивање духовне и културне сфере и моралног идентитета будућих генерација. Није био довољан један већ су два музичара морала бити промотери тоталитарне идеологије хомосексуализма младима, која ако победи човечанство ће нестати. Биће да је то само најава за јесен када Београд треба да буде светска престоница ЛГБТ изопачења. Да ли ћемо дозволити да српска престоница на овакав начин буде понижена и осрамоћена? Да ли ће Београд, Богородичин и Деспотов град, хришћански центар Балкана, постати легло свих светских настраности?

На ово питање морају одговорити и Српска православна црква и сви политички актери, без обзира да ли су власт или опозиција. Што се Српског покрета Двери тиче, ово побијање нове окупаторске заставе и најављене ЛГБТ оргије су недопустиви. Грађани Србије који су хомосексуалног опредељења не смеју ни на који начин бити дискриминисани али ни привилеговани у нашем друштву, док промотери ове идеологије не могу наметати већинском народу нешто што је супротно учењима наше вере и традиционалним породичним вредностима. Све ово не би било могуће да Горан Весић није на челу града, а Александар Вучић и Ана Брнабић на челу државе. Док су они на власти Београд неће бити престоница свих Срба света и једног домаћинског, гостољубивог и космополитског духа већ антихришћанских и антипородичних вредности. Најбољи начин да то спречимо јесте да 3. априла сменимо садашњу корумпирану републичку и београдску власт.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

*Извор: Интернет портал Директно.рс

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: