Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Уместо Европрајда – Дан породице као државни празник и нерадни дан

Српски покрет Двери ће одмах по конституисању новог сазива Народне скупштине тражити да се наш парламент изјасни о резолуцији Европског парламента којом се од Србије тражи признање лажне државе Косово и увођење санкција Русији.

    Сматрамо да је ово тема која захтева скупштинско заседање по хитном поступку, да Народна скупштина треба да расправља о резолуцији ЕП и одбије најновије уцене којима смо изложени на вишедеценијском путу у ЕУ. Апсолутно је неприхватљиво да се Србија одрекне дела своје државне територије, као и да уводи санкције једној пријатељској земљи као што је Руска Федерација. Ово је најважнија политичка тема у овом тренутку од које зависи и којим путем треба да иде будућа Влада Србије, а тај пут треба да буде дефинисан у Народној скупштини.

Друга скупштинска иницијатива коју ће покренути посланичка група Српског покрета Двери одмах по конституисању новог сазива Народне скупштине јесте отказивање овогодишње геј параде у септембру. Београд не треба да буде европска престоница промоције хомосексуализма, већ породичне и традиционалне Србије. Зато ћемо будућој Влади Србије предложити да Европрајд буде отказан, а Дан породице постане државни празник и нерадни дан. 

Народној скупштини ћемо такође предложити Закон о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима. Ово је озбиљна духовна и морална тематика, којом се уз родну идеологију промене пола жели уништити природна и традиционална породица.

Српски покрет Двери је политичка организација породичних људи и заштита породице и традиционалних вредности биће наш пресудан задатак у будућем скупштинском раду.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: