Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Власт и режимски медији нас нападају јер смо против издаје КиМ

После Посебне седнице Народне скупштине о Косову и Метохији на великим медијима нема места ни за једног од лидера државотворне и патриотске опозиције или нама блиских сарадника и најугледнијих српских интелектуалаца који су потписали Светосавски проглас за спас Косова и Метохије у коме је поручена једна једноставна ствар, а то је да држава Србија треба да одбије француско-немачки споразум о Косову и Метохији ОДМАХ и у ЦЕЛОСТИ. 

     Обићи ћемо читаву Србију и представити истину о француско-немачком споразуму која се скрива од грађана Србије, а посебно је скрива председник Републике који неовлашћено и самостално преговара, односно тргује Косовом и Метохијом. 

 

Најбоља слика у каквој се ми данас ситуацији налазимо јесу два писма која је добио председник Републике Александар Вучић од челника две најмоћније државе света, америчког и руског председника. Ко је пажљиво прочитао садржај та два писма, могао је да види суштинску разлику између односа САД-а и Запада на једној и Русије на другој страни, према нашем народу и држави. Из честитке америчког председника добијамо потврду да је председник наше Републике већ прихватио француско-немачки споразум, само се тражи начин да то прихвати и српски народ или макар да се од српског народа сакрију последице потписивања француско-немачког споразума. У писму руског председника, позива се на пријатељство и савезништво, ни са чим нас не уцењује и ставља се на располагање да даље развијамо наше пријатељске и савезничке односе.

Ових дана подједнако је на дневном реду и друга уцена, односно ултиматум који смо добили са Запада, а то је да уведемо санкције Русији. Ми данас имамо једну власт колонијалног типа која почива управо на сарадњи са западом по сваку цену на путу у Европску унију који одавно не постоји, али на коме ми увек изнова жртвујемо наше националне и државне интересе.

На посебној седници о Косову и Метохији у Народној скупштини, поставили смо низ питања на које нисмо добили одговор: ко је овластио председника Републике да мења преговарачки оквир о Косову и Метохији? Шта је то француско-немачки план? Ко је овластио Француску и Немачку да предлажу коначни статус Косова и Метохије? Зар није по Резолуцији 12 44 СБ УН једино овлашћен да решава питање Косова и Метохије? Поставили смо и врло једноставно питање, на које такође није било одговора – која држава на свету се одрекла дела своје државне територије и то у миру?

Лажна држава Косово никада неће бити међународно призната и добити пуну независност док се не нађе неко у нашем народу да се са тим сагласи и док не постану чланица УН, а управо је то суштина француско-немачког споразума.  

Онај ко потпише француско-немачки споразум, онај ко се одриче Косова и Метохије, онај ко крши Устав Србије, он је за рат и он је највећа претња миру и стабилности Србији. Ми смо на страни мира, поштовања Устава, поштовања Резолуције 1244 СБУН и очувања Косова и Метохије у саставу Србије. 

Онда се поставља једно веома логично питање – зашто представници режима и режимски медији нападају искључиво нас из државотворне и патриотске опозиције? Ако је овај владајући режим решио да крене путем издаје, онда је логично да нас нападају јер ми смо на другој страни.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: