Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Власт ради на рушењу уставног поретка, а ми га бранимо

У Зрењанину је вечерас одржан скуп државотворне опозиције под називом „НЕ капитулацији! НЕ француско-немачком ултиматуму“. 

     У препуној сали, Зрењанинцима су се обратили: Бошко Обрадовић – народни посланик и председник Српског покрета Двери, Драган Николић – народни посланик Српске странке Заветници, Милош Јовановић – народни посланик и председник Новог ДСС-а, Душан Радосављевић – народни посланик и заменик председника ПОКС-а, као и проф. др Слободан Самарџић – члан Председништва Покрета за одбрану КиМ.

Бошко Обрадовић је истакао следеће: „Ми који се боримо за поштовање Устава и очување Косова и Метохије у саставу Србије никако не можемо бити антидржавни елемент, како нас је назвао председник СНС на посебној седници о КиМ у Народној скупштини. Антидржавни елемент и рушитељи уставног поретка јесу само они који су спремни да потпишу француско-немачки споразум о признању лажне државе Косово.

Ми нисмо никакви екстремни десничари већ српски родољуби који бране државу од актуелне власти и противуставног деловања председника Републике. Свако ко у име државе Србије потпише француско-немачки споразум који води ка формирању Велике Албаније направиће огромну нестабилност и немир у нашој држави. Исто се односи и на ничим оправдано увођење санкција Русији које би нас увело у рат и ставило на страну НАТО пакта у украјинском сукобу, док би нас Русија прогласила непријатељском земљом. 

Зато настављамо прављење широког надстраначког националног политичког фронта и борбу да држава Србија одбаци француско-немачки споразум одмах и у целости и остане на позицији неувођења санкција Русији. То није ништа друго него израз уставног патриотизма и бриге о најважнијим националним и државним интересима, за шта свакога дана добијамо све већу подршку грађана Србије. 

То је управо оно што толико узнемирава владајући режим који се бесомучно обрачунава искључиво са представницима државотворне опозиције којима је забрањено гостовање на свим телевизијама са националном фреквенцијом. Зато обилазимо Србију и кроз јавне наступе представљамо грађанима истину да француско-немачки споразум значи капитулацију и одрицање од дела државне територије, што је не само кршење Устава Србије већ и кривично дело за које ће потписник морати да одговара.“ 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: