Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Вучић подржава стварање Велике Албаније

Председник СНС Александар Вучић за пријатеље и саветнике непогрешиво је изабрао највеће српске непријатеље и ратне злочинце – Била Клинтона и Тонија Блера, главне творце кампање НАТО бомбардовања Србије 1999. године.

Чак је и на годишњицу почетка бомбардовања 2017. године на страначки предизборни митинг СНС као говорника довео и Герхарда Шредера, такође саучесника НАТО бомбардовања. У међувремену је остварио близак лични однос са породицом Сорош, и оцем и сином, која је главни промотер мигрантских сеоба и промене структуре становништва у Европи. Стојећи иза тзв. Српске листе на Косову и Метохији, Александар Вучић је био део сепаратистичких власти у Приштини које су предводили доказани терористи, убице и ратни злочинци Хашим Тачи и Рамуш Харадинај, а и данас његови најближи сарадници седе у сепаратистичкој влади Аљбина Куртија у Приштини. Потписивањем Бриселског и Вашингтонског споразума прекршио је Устав Србије и кренуо путем одрицања од КиМ.

Све то му није било довољно да се заустави на путу урушавања српских националних и државних интереса, већ је у новије време осмислио идеју „Мини-шенгена” или како се то сада зове „Отвореног Балкана”, којом је омогућио интеграције Албанаца који живе у три различите државе и слободнији проток миграната, терориста, трговине људима, оружјем и дрогом.

Грађане Србије нико никада, ни на изборима ни на референдуму, није питао да ли су за уједињење са Албанијом, а да их је питао они би се несумњиво изјаснили за српске интеграције и много ближу и већу сарадњу најпре између Србије, Републике Српске и Црне Горе, а не са Албанијом.

Истовремено док Вучић машта о „Отвореном Балкану” долази до уједињења Албаније и лажне државе Косово, чиме Албанија са којом се Вучић уједињује директно гура прст у око Србији ударајући на наш државни суверенитет и територијални интегритет. Спајање Албаније и лажне државе Косово води у стварање Велике Албаније, највеће безбедносне претње на Балкану која угрожава не само Србију већ и Црну Гору, Северну Македонију и Грчку. Немогуће је да Вучић то не зна. По свему што ради испада да је не само спонзор покушаја независног Косова већ и стварања Велике Албаније.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: