Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић за „Данас“: Много је оних који би да ме ућуткају

Бошко Обрадовић, лидер Двери, у изјави за Данас каже да „многи хоће да га ућуткају“ због противљена одржавању Европрајда у Београду.

     „Никада нисам чуо за организацију „Форум за безбедност и демократију“ (ФБД), али сам свестан да је много оних који би да ме ућуткају. Хомосексуални лоби је изузетно јак и у Србији и у свету и има за циљ да спречи да се чује другачије мишљење од њихове пропаганде хомосексуализма и трансродности нашој деци. Код нас су представници ЛГБТ заједнице на власти, у НВО сектору, на медијима, пишу уџбенике за наше школе, имају председника Владе Србије у трећем мандату, организују 130 јавних догађаја у српској престоници од 12-18. септембра“ – каже Обрадовић у писаној изјави за „Данас“.

Он потом, како каже, подсећа „фантомску ФБД да сексуална оријентација није људско право, па самим тим нисам могао ни да га погазим на било који начин“.

„Притом, никада се нисам бавио ничијом приватношћу и сексуалном оријентацијом, никоме не желим зло, спреман сам као народни посланик да заштитим сваког грађанина Србије од било какве дискриминације и држим се заклетве народног посланика. ЛГБТ лобисти морају да схвате да не могу да забране слободу мисли и говора који, притом, осликавају мишљење апсолутне већине грађана Србије. Ако у то сумњају, предлажем да се организује референдум на тему да ли смо за или против одржавања геј парада у Србији, па да у крајње демократском духу видимо шта народ каже“ – закључује Бошко Обрадовић.

*Извор: Дневни лист „Данас“

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: