Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Забранити НАТО-геј параду у септембру – не желимо Београд као европску престоницу промоције хомосексуализма

Најављена геј парада у септембру није ништа друго него продужена рука НАТО пакта у Србији и нови покушај даљег урушавања наших традиционалних духовних, моралних и породичних вредности. Не може бити случајно то што западни центри моћи широм света стално каче ЛГБТ заставе на своје амбасаде, јер је то очито нова тоталитарна идеологија којом желе да завладају светом.

    Српски покрет Двери предложиће новом сазиву Народне скупштине да усвоји Закон о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима и препоруку Влади Србије о забрани геј параде у наредних 100 година јер једноставно не можемо да прихватимо да дете треба да има тату и тату или да се пре подне осећа као мушко а поподне као женско. Не желимо Београд у септембру као европску престоницу промоције хомосексуализма, порнографије и свих других видова изопачености које се могу видети на масовним геј парадама широм света.

Најављена септембарска парада у Београду представља такође и безбедносни и здравствени ризик и треба је отказати и из тог разлога. Ово последње посебно с обзиром на ширење тзв. мајмунских богиња које према разним јавним изворима највише преносе управо хомосексуалци.

Да ли је Србији потребно да у септембру буде домаћин за 100.000 хомосексуалаца из читавог света и да ли земља Светог Саве то себи сме да дозволи?

Српски покрет Двери ће се укључити у све парламентарне и ванпарламентарне мирне и демократске активности да ова најављена септембарска срамота у српској престоници буде забрањена.

Бошко Обрадовић

Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: