Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Запад спрема нови Мајдан у Београду 17. септембра

Најава организатора Европрајда 2022. да ће упркос забрани ове манифестације од стране државе Србије, 17. септембра у Београд доћи преко 15.000 хомосексуалаца и њихових политичких пријатеља из читаве Европе и света, представља дрску провокацију већинске Србије која се томе противи.

    Држава ових дана трпи огромне притиске из Вашингтона и Брисела да Европрајд мора бити одржан по сваку цену, а Влада Србије у техничком мандату, упркос одлуци да Европрајд буде отказан, и даље преговара са организаторима о његовом одржавању. МУП Србије још увек није донео званичну одлуку о забрани Европрајда и о томе обавестио организаторе, што нам говори да су притисци из иностранства уродили плодом. То је најбоља позивница да нова народна литија и породична шетња најављена за 11. септембар буду још масовнија од претходна два пута.

Ако се томе дода и позив амбасадора САД у Београду да Србија уђе у НАТО, то нам још једном потврђује да су признање лажне државе Косово, увођење санкција Русији, одржавање Европрајда и НАТО део исте окупационе агенде. Понуда за улазак у НАТО очито је дата владајућем режиму на челу са Александром Вучићем као неким ко је дошао на власт уз помоћ Запада и на кога се још увек рачуна. Уколико актуелна власт не пристане на овај окупациони пакет до 17. септембра, онда Европрајд може бити искориштен за иницирање новог Мајдана у Београду, са циљем да се на власт доведу жуто-зелени који су спремни да испуне комплетну окупациону агенду. Запад је одувек тако размишљао: ако неће Тадић — хоће Вучић. Ако неће Вучић — има ко хоће из редова прозападне опозиције. Зато је посебно опасна најава дела прозападне опозиције да ће у случају отказивања Европрајда у Београду бити организован протест, који неће бити ништа друго него маска за одржавање геј параде и потенцијални београдски Мајдан са преко 15.000 странаца у центру Београда. Једини могући одговор већинске Србије је нова народна литија на коју ћемо изаћи сви који смо за одбрану суверености, породице и традиције, без обзира на страначке и друге разлике.

За Србију је најважније што је добила Патриотски блок и Трећи пут у Народној скупштини, који није део ни садашње ни бивше власти и који ништа не дугује Западу и НАТО амбасадорима у Београду. Српски покрет Двери ће у парламенту бити глас народа са литија и породичних шетњи, а то је данас највећа и надстраначка политичка снага у Србији која жели да се пита и одлучује, досадашња тиха већина која је коначно проговорила и заузела став у одбрану вере и нације.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: