Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Запад спрема нови Мајдан у Београду 17. септембра

Најава организатора Европрајда 2022. да ће упркос забрани ове манифестације од стране државе Србије, 17. септембра у Београд доћи преко 15.000 хомосексуалаца и њихових политичких пријатеља из читаве Европе и света, представља дрску провокацију већинске Србије која се томе противи.

    Држава ових дана трпи огромне притиске из Вашингтона и Брисела да Европрајд мора бити одржан по сваку цену, а Влада Србије у техничком мандату, упркос одлуци да Европрајд буде отказан, и даље преговара са организаторима о његовом одржавању. МУП Србије још увек није донео званичну одлуку о забрани Европрајда и о томе обавестио организаторе, што нам говори да су притисци из иностранства уродили плодом. То је најбоља позивница да нова народна литија и породична шетња најављена за 11. септембар буду још масовнија од претходна два пута.

Ако се томе дода и позив амбасадора САД у Београду да Србија уђе у НАТО, то нам још једном потврђује да су признање лажне државе Косово, увођење санкција Русији, одржавање Европрајда и НАТО део исте окупационе агенде. Понуда за улазак у НАТО очито је дата владајућем режиму на челу са Александром Вучићем као неким ко је дошао на власт уз помоћ Запада и на кога се још увек рачуна. Уколико актуелна власт не пристане на овај окупациони пакет до 17. септембра, онда Европрајд може бити искориштен за иницирање новог Мајдана у Београду, са циљем да се на власт доведу жуто-зелени који су спремни да испуне комплетну окупациону агенду. Запад је одувек тако размишљао: ако неће Тадић — хоће Вучић. Ако неће Вучић — има ко хоће из редова прозападне опозиције. Зато је посебно опасна најава дела прозападне опозиције да ће у случају отказивања Европрајда у Београду бити организован протест, који неће бити ништа друго него маска за одржавање геј параде и потенцијални београдски Мајдан са преко 15.000 странаца у центру Београда. Једини могући одговор већинске Србије је нова народна литија на коју ћемо изаћи сви који смо за одбрану суверености, породице и традиције, без обзира на страначке и друге разлике.

За Србију је најважније што је добила Патриотски блок и Трећи пут у Народној скупштини, који није део ни садашње ни бивше власти и који ништа не дугује Западу и НАТО амбасадорима у Београду. Српски покрет Двери ће у парламенту бити глас народа са литија и породичних шетњи, а то је данас највећа и надстраначка политичка снага у Србији која жели да се пита и одлучује, досадашња тиха већина која је коначно проговорила и заузела став у одбрану вере и нације.

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: