Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Западни фактор жели Владу Вучић-Ђилас после избора и смета му Национално окупљање

Данас је у Београду одржана конференција за медије на којој су говорили председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, председник Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и кандидат Националног окупљања за градоначелника Београда проф. др Ратко Ристић, а на тему свакодневних медијских напада на нашу коалицију. 

     Бошко Обрадовић је овом приликом истакао: „Коалиција Српског покрета Двери и Српске странке Заветници под именом Национално окупљање — државотворна снага највише је медијски нападана изборна листа од расписивања избора до сада. И то са обе стране — од ботова и садашњег и бившег режима. Једни нас оптужују да смо Ђиласови, а други да смо Вучићеви. Разлог томе је једноставан: зато што сметамо њиховим политичким и медијским монополима и зато што нисмо под њиховом контролом. Под посебним медијским нападима је наш кандидат за градоначелника Београда проф. др Ратко Ристић, зато што је најбољи кандидат опозиције на градским изборима у престоници. Заједнички смо само нас двојица имали осам негативних насловних страна и то само у једном прорежимском дневном листу, а председник Републике је и лично морао да се укључи у негативну кампању против Ратка Ристића, и то из Париза, чиме је само потврдио да он лично стоји иза ове негативне кампање у режимским медијима.

Овако жестоки медијски удари на нашу коалицију, међу којима има и бруталних лажи и увреда које морају завршити на суду, радују нас из два разлога: први је тај што тиме показују да нас се плаше и да нам константно расте рејтинг и други је тај што сада и грађани Србије виде да постоји трећи пут на српској политичкој сцени и наступајућим изборима и да не морају да бирају само између Вучића и Ђиласа који би заједнички највише волели да то остане тако. Верујем чак и то да у том правцу имају и заједнички договор о непрестаном међусобном нападању како нико други не би могао да дође до изражаја. 

Кључна ствар која стоји иза напада на Национално окупљање је жеља западног фактора да се после избора у Србији формира Влада која ће наставити са применом француско-немачког споразума о признању лажне државе Косово. Страни западни фактор жели Владу Вучић-Брнабић-Ђилас као гаранцију да ће овај западни ултиматум бити прихваћен, и смета им Национално окупљање које се томе жестоко противи. Позивам грађане Србије да им заједнички покваримо овај план. Што више ваших гласова на изборима добије Национално окупљање то ће теже бити спровести овај западни план о признању лажне државе Косово. Не дозволимо да исти људи одлучују о свему у Србији већ више од 30 година. Променимо и ову игру и ове играче. Зато када у медијима и на друштвеним мрежама видите нове оркестриране нападе на Национално окупљање, Двери, Заветнике и Ратка Ристића знајте да смо им покварили ову игру и да желе да нас елиминишу јер представљамо једну нову генерацију српских политичара која није под њиховом контролом, која мисли својом главом и која ради за интересе нашег народа и државе, а не било кога другог.“ 

Целу конференцију за медије овим поводом можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: