Српски Покрет Двери - Лого
Search

Бошко Обрадовић: Зашто власт напада све који су за очување Косова и Метохије у саставу Србије?

Ових дана смо сведоци хајке на свим режимским медијима против свих нас који смо за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, а посебно против опозиционих парламентарних политичких странака које су се удружиле у Штаб НЕ УЛТИМАТУМУ! — НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ!

     Поставља се питање како режимским медијима не сметају Вук Драшковић, Весна Пешић, Чедомир Јовановић, Ненад Чанак и многи други из прозападних интелектуалних и политичких кругова који су за потписивање француско-немачког предлога и признање лажне државе Косово? Или зашто власт не каже ништа против Ђиласа који се залаже за увођење санкција Русији? Занимљиво, зар не? Зашто власт и њихови медији вређају и нападају нас који смо само за поштовање Устава Србије и очување јужне српске покрајине у саставу наше државе? Да ли то значи да је власт на неким другим позицијама и да спрема јавно мњење за прихватање француско-немачког предлога и капитулацију? Јер шта је друго него капитулација прихватити да лажна држава Косово уђе у све међународне организације, а пре свега УН, што је суштина овог новог западног ултиматума?

 

Зар и присталице владајућег режима не би требало да изађу на улице и подрже државно руководство у одбијању новог западног ултиматума, ако је то политика актуелне власти? Или је управо у томе проблем што то није њихова политика. Ако власт планира нешто друго, супротно Уставу и Резолуцији 12 44 СБ УН, и да крене путем капитулације, онда је потпуно нормално очекивати народни бунт против тога. А било какво насиље и инциденте које режимски медији најављују за сутра испред Народне скупштине могу режирати само они из власти да би скренули пажњу са скупштинске расправе и опет оптужили патриотску опозицију. 

Нама сигурно није циљ никакав сукоб ни у Скупштини ни ван ње, али да ћутимо о капитулацији нећемо.  

Грађани имају право да знају шта је садржај новог западног ултиматума и какав ће бити одговор државе. А за било какве режиране инциденте биће одговорна искључиво власт која нема аргументе зашто бисмо пристали на одрицање од дела наше државне територије и који би то народ на свету урадио? 

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: