Српски Покрет Двери - Лого

Бошко Обрадовић: Зашто власт напада све који су за очување Косова и Метохије у саставу Србије?

Ових дана смо сведоци хајке на свим режимским медијима против свих нас који смо за одбрану Косова и Метохије у саставу Србије, а посебно против опозиционих парламентарних политичких странака које су се удружиле у Штаб НЕ УЛТИМАТУМУ! — НЕ КАПИТУЛАЦИЈИ!

     Поставља се питање како режимским медијима не сметају Вук Драшковић, Весна Пешић, Чедомир Јовановић, Ненад Чанак и многи други из прозападних интелектуалних и политичких кругова који су за потписивање француско-немачког предлога и признање лажне државе Косово? Или зашто власт не каже ништа против Ђиласа који се залаже за увођење санкција Русији? Занимљиво, зар не? Зашто власт и њихови медији вређају и нападају нас који смо само за поштовање Устава Србије и очување јужне српске покрајине у саставу наше државе? Да ли то значи да је власт на неким другим позицијама и да спрема јавно мњење за прихватање француско-немачког предлога и капитулацију? Јер шта је друго него капитулација прихватити да лажна држава Косово уђе у све међународне организације, а пре свега УН, што је суштина овог новог западног ултиматума?

 

Зар и присталице владајућег режима не би требало да изађу на улице и подрже државно руководство у одбијању новог западног ултиматума, ако је то политика актуелне власти? Или је управо у томе проблем што то није њихова политика. Ако власт планира нешто друго, супротно Уставу и Резолуцији 12 44 СБ УН, и да крене путем капитулације, онда је потпуно нормално очекивати народни бунт против тога. А било какво насиље и инциденте које режимски медији најављују за сутра испред Народне скупштине могу режирати само они из власти да би скренули пажњу са скупштинске расправе и опет оптужили патриотску опозицију. 

Нама сигурно није циљ никакав сукоб ни у Скупштини ни ван ње, али да ћутимо о капитулацији нећемо.  

Грађани имају право да знају шта је садржај новог западног ултиматума и какав ће бити одговор државе. А за било какве режиране инциденте биће одговорна искључиво власт која нема аргументе зашто бисмо пристали на одрицање од дела наше државне територије и који би то народ на свету урадио? 

Бошко Обрадовић

Народни посланик
Председник Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: