Српски Покрет Двери - Лого

Цене приликом инвестиција у Београду вишеструко напумпане

Нестручни кадар са купљеним дипломама

Инвестиције у пројекте Града Београда вишеструко су увећаване због непотребно изведених радова, рекао је нестраначки кандидат за градоначелника Београда Патриотског блока за обнову краљевине Србије др Бранислав Антонијевић.

     “Новац Београђана расипао се на све стране, а ништа није урађено како треба”, истакао је Антонијевић. Он каже да је Град Београд предат у руке људи који имају купљене, лажне дипломе, потпуно нестручне и компромитоване људе и да због тога данас имамо њаскупље инвестиције у главном граду.

Актуелна власт остаће упамћена по потпуном одсуству стручних људи из свих градских структура, сматра Антонијевић, и додаје да су стручњаци у време владавине напредњака протерани из својих струка. Сетите се само бројних, струковних удружења, од еколошких до научних, који су у последњих десет година подизали свој глас против уништавање културне и историјске баштине Београда, подсетио је кандидат за првог човека Београда испред коалиције Двери ПОКС.

“Да ли се сећате колико смо дуго морали да газимо по раскопаним улицама и колико је људи упадало у рупе пуне воде. Довољно је да се сетите и да је само пре неколико дана, аутомобил пропао у рупу, кроз тек асфалтирану улицу”, објаснио је Антонијевић.

др Бранислав Антонијевић

Патриотски блок – Тим за Београд

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: