Српски Покрет Двери - Лого
Search

Делегација Српског покрета Двери у посети Расинском округу

На позив општинске организације Двери Трстеник, делегација Двери са члановима Привремене управе мр Иваном Костићем, Милованом Јаковљевићем, Борком Пушкићем и Миодрагом Прековићем, као и председником ОО Двери Трстеник Славицом Карамарковић, која је и члан Извршног одбора, данас су посетили Расински округ и фабрику „ППТ Наменска“ која прославља 75 година постојања и рада. Делегацију Двери дочекао је одборник Двери у СО Трстеник Братислав Трубарац који је и запослен у овој компанији.

     Имајући у виду да су Двери у Трстенику по први пут изашле самостално на локалне изборе и да свој програм, између осталог, заснивају управо на економском патриотизму, да је Трстеник увек био познат и чувен по „Првој петолетки“, логичан след догађаја је присуство делегације Двери овом чину. Нажалост, „Прва петолекта“ је годинама уназад у стагнацији, а по нашим информацијама, само Наменска, чији рад односи на производњу у делу ваздухопловства, оружја и копненог програма, има уговорене послове за наредне две године.

 

Двери ће своје политичко деловање у Скупштини општине Трстеник, као опозиција овој власти, своје даље активности усмеравати управо ка развоју наше домаће привреде као приоритета у решавању незапослености и развоја наше општине, како Трстеник не би остао вечито „слепо црево“ и стагнирао и у осталим областима. Трстеник има предиспозиције за развој и квалитетан живот својих грађана, а локална власт мора да покаже спремност и политичку вољу да, заједно са ресорним министарствима, покрене и остале делове „Прве петолетке“. То мора бити приоритет, а не изградња Националног стадиона.

У супротном, остаје бојазан да ће од великог гигантa, наше чувене „Прве петолетке“, којом су се Трстеничани увек поносили, остати зидине са пустим халама, док се, са друге стране, помпезно отварају иностране фирме, зарад личног профита и бенефита странаца које им омогућава актуелна власт.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: