Српски Покрет Двери - Лого
Search

Др Милан Рогановић: Да створимо један нови и бољи Чачак

У претходним годинама мога већег или мањег активизма на политичкој сцени града Чачка покушавао сам да, заједно са пријатељима и саборцима из Српског покрета Двери, покажем да политика не мора бити само ,,вештина могућег” лишена моралних постулата, већ једна узвишена професија заснована на поштењу, честитости и искрености у којој се општи интерес ставља изнад личног или партијског. 

       Полазећи од истог становишта и овога пута се врло амбициозно припремамо за излазак на редовне локалне изборе који нас ускоро очекују и то само са једним циљем и једним задатком, а то је смена актуелне ауторитарне, корумпиране напредњачке власти у граду Чачку једном новом власти у којој ће партиципирати и Двери.

По уласку у власт залагаћемо се за испитивање рада свих вршилаца одговорних функција у граду у претходном периоду, за испитивање рада јавних предузећа и установа под ингеренцијом града Чачка и процесуирање свих оних који су се огрешили о закон. То сматрамо нашом моралном обавезом као будућих чинилаца власти.

Залагаћемо се и за суштинске промене у раду локалне самоуправе како би сви наши суграђани од пензионера, обичног радника, пољопривредника, наставника, здравственог радника, младих и старих, осетили побољшање у квалитету свог живота, осетили пораст животног стандарда и да град Чачак постаје инфраструктурно сређено, безбедно и пријатно место за живот. Побринућемо се за то да наш град постане универзитетски град, модеран реиндустријализован град, град високих плата, град у коме нема незапослених, град екстензивне пољопривреде, град туризма, сајамски град, град здраве животне средине, град срећних породица.

Поштовани суграђани,

Позивам вас да током ових неколико месеци до локалних избора пратите наш рад и кампању, да послушате изводе из нашег политичког програма и да нам својим гласом дате шансу да уласком у власт створимо један нови и бољи Чачак. 

Аутор је председник Градске организације Српског покрета Двери у Чачку. 

Обраћање др Милана Рогановића можете погледати овде: 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: