Српски Покрет Двери - Лого

Државотворна опозиција наставља са националним окупљањем за одбрану државних и националних интереса

Нови ДСС, ПОКС, Заветници и Двери организоваће протестни скуп у Новом Саду, 22. априла, поводом катастрофалне спољне и унутрашње политике коју спроводи коалиција окупљена око Српске напредне странке. Захтевамо да се одмах одбаци француско-немачки ултиматум, којим се директно заокружује независност тзв. Републике Косово, а Срби у јужној покрајини проглашавају дијаспором. 

    Подсећамо да ова власт, предвођена председником Републике Александром Вучићем, нема мандат да крши Устав земље и прихвата бриселски ултиматум, баш као што није добила ни подршку грађана на изборима да припрема приватизацију ЕПС-а и уводи земљу у енергетску и економску кризу.

У историји српског парламентаризма није забележен овакав степен медијске и институционалне блокаде, којом се опструира сваки вид јавне дебате, док земља све дубље тоне у политичку и економску кризу.

Не изненађује што власт бежи од расписивања избора на свим нивоима, с обзиром на то да се све већи број грађана придружује великом националном окупљању које је започела државотворна опозиција.

Они који су спремни да предају Косово и Метохију, сутра ће окренути главу када на ред дође Војводина. Зато ми позивамо све грађане Новог Сада да у суботу, у 18 часова, испред Српског народног позоришта, објединимо снаге и станемо под заједнички барјак, под заставу Србије.

На скупу ће говорити страначки лидери др Милош Јовановић, Бошко Обрадовић, Милица Ђурђевић Стаменковски и Војислав Михаиловић, као и професор др Бранислав Ристивојевић.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: