Државотворна опозиција широм Србије обележила почетак НАТО агресије, али и затражила оставку Александра Вучића

Представнци државотворне опозиције су јуче, 24. марта, у преко двадесет градова и општина у Србији обележили почетак НАТО агресије на СР Југославију, одајући почаст свим настрадалима у том злочиначком подухвату.

Овом приликом затражено је и одбацивање француско-немачког ултиматума за КиМ, као и оставке председника Републике Александра Вучића и комплетне Владе Србије и расписивање ванредних парламентарних, председничких, покрајинских и локалних избора.

Испред зграде Владе Србије, неколико стотина грађана одржало је једносатну блокаду, а присутнима су се обратили Бошко Обрадовић (Двери), Милош Јовановић (Нови ДСС), Никола Драгићевић (Заветници) и Војислав Михаиловић (ПОКС). Представници државотворне опозиције одржали су блокаде и конференције за медије и у следећим градовима и општинама: Ниш, Нови Сад, Чачак, Лозница, Књажевац, Аранђеловац, Шабац, Крагујевац, Ужице, Трстеник, Београд, Пријепоље, Ивањица, Врбас, Пожега, Алексинац, Краљево, Лепосавић, Панчево, Пећинци, Велика Плана, Сомбор, Ваљево, Нова Варош.

Двери ће, заједно са колегама из државотворне опозиције, наставити да разговарају са грађанима широм Србије и да их упознају са капитулантским француско-немачким ултиматумом којим се лажној држави Косово даје независност, а који је Александар Вучић прихватио да спроведе. Управо из тога разлога, односно кршења Устава, најављено је и подношење кривичне пријаве против председника Републике.

Инфослужба Двери