Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Ако може 200 милиона евра за СНС ботове, мора толико и за бесплатне уџбенике и подршку родитељима

Након објављивања списка са именима, презименима, локацијама и налозима на друштвеним мрежама близу 15.000 јавних службеника који плате из локалних и републичког буџета не примају за посао који номинално обављају, већ за блаћење, вређање, омаловажавање и ниподаштавање опозиције а у корист Александра Вучића и СНС-а, јасно је да власт не бира средства у циљу очувања сопствених позиција и привилегија. 

      То што више од 200 милиона евра годишње грађане Србије коштају СНС ботови, показује да нема те цене коју Вучић и његови саборци у пљачкању и руинирању Србије нису спремни да плате туђим, односно нашим новцем, како би обезбедили још коју годину на власти.

Истовремено, огромна већина родитеља армије од 750.000 ђака основних и средњих школа, чијим се новцем плаћају баханалије и злоупотребе припадника режима, дочекује 1. септембар са великом зебњом и нелагодом због озбиљних трошкова који изискује почетак сваке нове школске године. И док се добри, вредни, радни и поштени људи боре да обезбеде уџбенике и основну опрему за своје ђаке, јуришне јединице СНС пропагандиста о њиховом трошку воде рат за очување сопствених и ничим заслужених привилегија.

Након овог сазнања, још је очигледнија смисленост и пуна оправданост предлога Српског покрета Двери да се за све ученике основних и средњих школа, из локалних и републичког буџета, обезбеде средства за бесплатне уџбенике и подршку родитељима у износу од 20.000 динара по ђаку. 

Ако може више од 200 милиона евра годишње за опстанак на власти рушитеља и разбијача државе, који ће ускоро бити њена ружна прошлост, мора се наћи приближно толико новца и за миран и достојанствен полазак у школу оних који су будућност ове земље и народа.

Због тога позивамо све родитеље, деке, баке, рођаке, комшије и пријатеље наших ђака да подрже и својом подршком оснаже ову иницијативу Српског покрета Двери.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: