Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Ако може 200 милиона евра за СНС ботове, мора толико и за бесплатне уџбенике и подршку родитељима

Након објављивања списка са именима, презименима, локацијама и налозима на друштвеним мрежама близу 15.000 јавних службеника који плате из локалних и републичког буџета не примају за посао који номинално обављају, већ за блаћење, вређање, омаловажавање и ниподаштавање опозиције а у корист Александра Вучића и СНС-а, јасно је да власт не бира средства у циљу очувања сопствених позиција и привилегија. 

      То што више од 200 милиона евра годишње грађане Србије коштају СНС ботови, показује да нема те цене коју Вучић и његови саборци у пљачкању и руинирању Србије нису спремни да плате туђим, односно нашим новцем, како би обезбедили још коју годину на власти.

Истовремено, огромна већина родитеља армије од 750.000 ђака основних и средњих школа, чијим се новцем плаћају баханалије и злоупотребе припадника режима, дочекује 1. септембар са великом зебњом и нелагодом због озбиљних трошкова који изискује почетак сваке нове школске године. И док се добри, вредни, радни и поштени људи боре да обезбеде уџбенике и основну опрему за своје ђаке, јуришне јединице СНС пропагандиста о њиховом трошку воде рат за очување сопствених и ничим заслужених привилегија.

Након овог сазнања, још је очигледнија смисленост и пуна оправданост предлога Српског покрета Двери да се за све ученике основних и средњих школа, из локалних и републичког буџета, обезбеде средства за бесплатне уџбенике и подршку родитељима у износу од 20.000 динара по ђаку. 

Ако може више од 200 милиона евра годишње за опстанак на власти рушитеља и разбијача државе, који ће ускоро бити њена ружна прошлост, мора се наћи приближно толико новца и за миран и достојанствен полазак у школу оних који су будућност ове земље и народа.

Због тога позивамо све родитеље, деке, баке, рођаке, комшије и пријатеље наших ђака да подрже и својом подршком оснаже ову иницијативу Српског покрета Двери.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: