Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Ако ви морате – ми не морамо

Морамо признати да је веома занимљива нова позиција опозиционих колега из одборничке групе „МОРАМО” у скупштини града Београда који су преузели улогу портпарола Александра Вучића, Ане Брнабић и владајућег режима у одбрани организације овогодишњег Европрајда у Београду. Док власт ћути на предлог одборничке групе ДВЕРИ-ПОКС-Патриотски блок да Европрајд буде отказан, колеге из „МОРАМО” морају да реагују и стану у заштиту најављене промоције хомосексуализма малолетним лицима.

    Јасно је да су у обавези да спроводе ЛГБТ+ агенду у Србији да би добили подршку из западних центара моћи, али их упозоравамо да тај пут води у прихватање захтева Немачке и Америке да ће убудуће деца моћи са 14 година да мењају пол без знања родитеља. Овде се више уопште не ради о праву мањина, већ о урушавању природне породице, науке и свих вредности. Притом, и геј популација у Србији не жели геј параду која не поправља него погоршава њихов статус. Да овде не говоримо о провокацији већинске Србије кроз програм овогодишњег Европајда и трошење 40 милиона евра у овим кризним временима на белосветску промоцију хомосексуализма.

Подсећамо колеге из „МОРАМО” да спровођење агресивне ЛГБТ+ агенде у Србији није прошло демократску легитимацију код грађана Србије који нису имали прилику да се изјасне на референдуму да ли желе геј параде по Србији. Увијен у дискурс „угрожености“ и „немоћи“ овај врло моћни светски лоби нимало случајно увек иде у пакету са захтевом за признањем „геноцида“ у Сребреници, признањем „независности Косова“, укидањем Републике Српске и увођењем санкција Русији. Разумемо ми да ви морате да пратите ову задату западну агенду, али српски народ не мора и неће.

У времену пред нама организатори Европрајда и сви из власти и опозиције који га подржавају мораће да пруже одговоре о важним питањима финансијске нетранспарентности организације овог догађаја, као и произведеним здравственим и безбедносним последицама.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: