Двери: Ако Вучић нешто мора по питању Европрајда — Србија не мора

Неприхватљиво је да председник државе вређа породичне људе и већинску Србију која је против Европајда.

Председник државе мора да схвати да су већинска Србија, јавни морал и све традицоналне верске заједнице против одржавања Европајда и да он мора бити отказан јер вређа све верске, породичне и традиционалне вредности у Србији. Апсолутно је неприхватљиво да противнике Европрајда председник државе назива бедницима и да их доводи у срамни контекст додатних притисака и напада на државу којима смо иначе изложени по питању Косова и Метохије. Познато је је да је актуелна техничка Влада на челу са Аном Брнабић дала гаранције за одржавање Европрајда и да је СНС то некоме обећала. Ако актуелна власт мора да испуни оно што је обећала западним центрима моћи — држава Србија не мора. Зато позивамо Вучићеву власт да откаже одржавање Европајда због моралних, безбедносних, здравствених и финансијских разлога, јер промоција хомосексуализма ни по ком основу не може бити приоритет државе Србије.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије 1: Инстаграм