Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Актуелна власт ћути на прославу сепаратизма у Београду

Јуче је у Београду, по први пут, одржана прослава независности лажне државе Косово. То је озбиљан скандал, јер се у главном граду Србије, пред нашим очима, прославља сецесионизам у нашој јужној покрајини. 

    У том чину учествовао је и народни посланик у Скупштини Србије, Шаип Камбери, који тиме, по ко зна који пут, крши Устав Републике Србије. Са друге стране, актуелна власт се ниједног тренутка није огласила по овом питању, што представља још већи скандал.

Ћутање власти СНС и СПС не може се схватити никако другачије осим као одобравање овог догађаја. Подсећамо јавност да се они нису оглашавали ни на један од многих чинова Шаипа Камберија којима он крши Устав и отворено подржава сепратизам Албанаца на Косову и Метохији, као што је била посета Аљбину Куртију пре 20-ак дана. Све то нам говори да власт прећутно ради „на припремању терена“ за будуће потписивање француско-немачког ултиматума, којим би се фактички признала независност КиМ од стране Србије.

И представници власти и њихови медији свакога дана нападају представнике државотворне опозиције који се боре за поштовање Устава и очување КиМ у саставу Србије, а од Сретења власт је почела и са репресивним мерама и хапшењем оних који неће да ћуте на капитулацију Србије. Све ово нам говори да је она спремна да иде у правцу давања државности лажној држави Косово, што би представљао отворени чин издаје.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Фејсбук 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: