Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Београд: Физички напад на народног посланика Радмилу Васић

Народни посланик Радмила Васић је јуче, у име коалиције Национално окупљање, отишла у општину Звездара да провери ангажовање општинских оверивача потписа за изборну листу. 

     Наиме, процес прикупљања потписа је блокиран због јасног налога власти да се блокира рад оверивача за друге коалиције, иако су СНС и СПС предали листе и два дана држали блокиране овериваче, а остале странке и коалиције још нису поднеле захтеве. Из поузданих извора имамо информације да су јуче оверивачи у Месним заједницама на Звездари чекали упутства, али да нису добили налог из општине да оверавају потписе, а били су слободни.

Приликом покушаја да од надлежних из општине добије објашњење зашто крше изборне законе и Закон о локалној самоуправи, упосленик општине Звездара је прво народног посланика, госпођу Радмилу Васић, ударио вратима, а затим је и грубо одгурнуо.

Народни посланик Радмила Васић ће поднети кривичну пријаву, а позивамо и надлежне да под хитно реагују и санкционишу особу која је наопад извршила. Покушаји саботирања воље грађана да искажу своју подршку све јачој коалицији Милица Ђурђевић Стаменковски – Бошко Обрадовић – Национално окупљање – Државотворна снага – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери, уз враћање са политичког сметлишта истрошених бивших лидера бивших странака говори само у прилог све већем страху и паници које обузимају владајуће партије. Упркос све већим притисцима власти ми остајемо непоколебани, сложни и уједињени у борби до коначног ослобођења Србије где инситуције раде свој посао и штите права свих грађана.

ГрО Двери Београд 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: