Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Борба се наставља

Национално окупљање, које чини Српски покрет Двери и Српска странка Заветници, по резултатима које имамо, прешло је цензус на републичком нивоу, док је резултат још увек неизвестан на нивоу града Београда. 

     Двери нису задовољне овим изборним резултатом, јер смо очекивали бољи успех. Иако смо пети по изборном рејтингу, сам број освојених гласова никако не може бити задовољавајући. Са друге стране, спремили смо више стотина приговора због разних облика изборних нерегуларности на територији целе Србије и ако избори буду поновљени на већини ових бирачких места, апсолутно смо сигурни да ћемо одбранити парламентарни статус.

Позитивна страна јесу одлични резултати Српског покрета Двери на неколико локалних избора, од чега би истакли: 23% у Коцељеви, 14% у Димитровграду, 12% у Лозници, 6% у Великој Плани, а постали смо парламентарни и имаћемо своје одборнике и у Пријепољу, Крушевцу, Лесковцу, Лајковцу, Трстенику, Смедереву и Богатићу.

Након коначних резултата избора урадићемо озбиљну анализу рада, али је очигледно да ћемо много тога морати да мењамо. Иако имамо најбољи политички програм, иако смо имали квалитетну и поштену кампању у којој смо ставили домаћи економски интерес и борбу против француско-немачког ултиматума у први план, очигледно је да нисмо имали медијског простора да нас чује бар део грађана Србије. Када се на то надовеже велика негативна кампања уперена против нас, ни резултат не може бити у складу са очекивањима.

Све ово нас неће обесхрабрити, већ напротив, настављамо борбу за одбрану изборне воље грађана, али за одбрану српских националних интереса.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Бета/Милош Мишков 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: