Српски Покрет Двери - Лого

Двери Чачак: Одлазак Србина који је вратио шајкачу у скупштину града

Обавештавамо јавност да је ноћас, 21. јануара у 2 часа после поноћи, у Општој болници у Чачку после дуже и тешке болести преминуо Милисав Марјановић, заслужни члан Српског покрета Двери, наш пријатељ и саборац. 

Милисав Марјановић рођен је 5. октобра 1967. године у чачанском селу Прељина од оца Радоша и мајке Надежде. Оженио се Верицом Коматина из Старог Раса и има двоје деце: сина Младена и ћерку Јелу. Био је члан драмске секције културно-уметничког друштва Прељина.

У скупштинском сазиву од 2016-2020. године био је одборник Двери у скупштини града Чачка, познат по томе што је вратио шајкачу у локални парламент и увек је поносно носио. Бавио се пољопривредом и читав живот провео у свом родном селу. Управо је за скупштинском говорницом најчешће дискутовао на тему проблема са којима се суочава српско село и пољопривреда, храбро и истрајно бранећи интересе од власти увек заборављеног и пониженог српског сељака. Са групом сарадника највише је допринео обнови старе културне манифестације и сеоског сабора за Петровдан у Прељини.

Био је изразито позитиван, добронамеран, духовит и добар човек, домаћин и патриота, посвећен своме селу и породици.

Опело и сахрана нашег брата Милисава биће одржани у понедељак, 23. јануара у 12 часова на сеоском гробљу у Прељини.

У име градске организације Српског покрета Двери у Чачку изјављујемо саучешће породици Марјановић, као и многобројним комшијама, пријатељима и поштоваоцима свега онога што је Милисав радио и представљао.

Бог да му душу прости и подари му рајско насеље, а породици утеху и снагу.

Милисав Марјановић (1967 – 2023)
Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: