Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Честитамо италијанском народу на историјској победи!

Италијански народ је на парламентарним изборима 25. септембра одлучио да узме судбину у своје руке и изабере патриотску, националну и конзервативну владу: пропородичну, против ЛГБТ+ идеологије и мигрантске диктатуре Брисела која ће стати у одбрану традиционалних вредности.

    Честитамо председници „Италијанске Браће“ Ђорђи Мелони и председнику „Лега Салвини Премиер“ Матеу Салвинију што су успели да се одупру претњама и уценама из Брисела и остваре велику победу не само за Италију, већ и за Европу у целини. После Шведске, европски неолиберали изгубили су и Италију, а још од раније Мађарску.

Након подршке коју је Српски покрет Двери дао нашим пријатељима из Италије на великом скупу у Понтиди 18. септембра, са великом надом и охрабрењем гледамо у будућу сарадњу наших партија, као и држава Србије и Италије, на стварању једне нове Европе суверених нација. Иако са западноевропским конзервативцима имамо доста сличности, али и важних разлика попут односа према питању КиМ или Русије, радујемо се када побеђују традиционалисти.

У тренутку када се сви европски народи буде и траже ПРОМЕНУ СИСТЕМА, желимо да верујемо да Србија неће остати једина која ће имати заосталу антицивилизацијску глобалистичку владу која ради против интереса свог народа.

Зато вас позивамо да се прикључите Дверима, како бисмо променили систем и учествовали у победи нове хришћанске, породичне и националне Европе која се управо рађа.

Вредности за које се Двери залажу већ 23 године, сада постају европска будућност.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: