Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Честитамо италијанском народу на историјској победи!

Италијански народ је на парламентарним изборима 25. септембра одлучио да узме судбину у своје руке и изабере патриотску, националну и конзервативну владу: пропородичну, против ЛГБТ+ идеологије и мигрантске диктатуре Брисела која ће стати у одбрану традиционалних вредности.

    Честитамо председници „Италијанске Браће“ Ђорђи Мелони и председнику „Лега Салвини Премиер“ Матеу Салвинију што су успели да се одупру претњама и уценама из Брисела и остваре велику победу не само за Италију, већ и за Европу у целини. После Шведске, европски неолиберали изгубили су и Италију, а још од раније Мађарску.

Након подршке коју је Српски покрет Двери дао нашим пријатељима из Италије на великом скупу у Понтиди 18. септембра, са великом надом и охрабрењем гледамо у будућу сарадњу наших партија, као и држава Србије и Италије, на стварању једне нове Европе суверених нација. Иако са западноевропским конзервативцима имамо доста сличности, али и важних разлика попут односа према питању КиМ или Русије, радујемо се када побеђују традиционалисти.

У тренутку када се сви европски народи буде и траже ПРОМЕНУ СИСТЕМА, желимо да верујемо да Србија неће остати једина која ће имати заосталу антицивилизацијску глобалистичку владу која ради против интереса свог народа.

Зато вас позивамо да се прикључите Дверима, како бисмо променили систем и учествовали у победи нове хришћанске, породичне и националне Европе која се управо рађа.

Вредности за које се Двери залажу већ 23 године, сада постају европска будућност.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: