Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Црна Гора показатељ да аутократска и криминална власт може пасти

Јучерашњи избори у Црној Гори најбољи су показатељ да једна вишедеценијска аутократска и криминална власт може пасти. Слична ситуација је и у Србији и морамо следити тај пут. 

     Још увек не знамо како ће се Јаков Милатовић понашати као председник Црне Горе и да ли ће коначно Србија и Црна Гора имати боље односе јер не постоје две „братскије“ државе у Европи. То ће време показати. Међутим, оно што су избори у Црној Гори показали јесте најбитнија чињеница за демократију, а то је смењивост власти. У овом случају вишедеценијске власти огрезле у криминал и корупцију. И у том смислу, Србија има једнак проблем, као и Црна Гора – недемократску власт која је заробила све институције у држави, која уцењује и врши притисак на бираче и чији су највиши представници умешани у највеће корупционашке афере.

Поука коју ми у Србији морамо извући је веома једноставна – ако је пао Мило Ђукановић, може да падне и Александар Вучић! Ако је жеља за правдом и слободом надјачала све притиске и уцене у Црној Гори, свакако се то може догодити и у Србији.

Грађанима Црне Горе честитамо слободу и ослобођење од страха, а господину Јакову Милатовићу победу уз наду да ће учинити све да везе Србије и Црне Горе поново поприме братски однос и да више никада нико на челу Црне Горе неће радити против државотворног и конститутивног српског народа и СПЦ.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: