Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Црна Гора показатељ да аутократска и криминална власт може пасти

Јучерашњи избори у Црној Гори најбољи су показатељ да једна вишедеценијска аутократска и криминална власт може пасти. Слична ситуација је и у Србији и морамо следити тај пут. 

     Још увек не знамо како ће се Јаков Милатовић понашати као председник Црне Горе и да ли ће коначно Србија и Црна Гора имати боље односе јер не постоје две „братскије“ државе у Европи. То ће време показати. Међутим, оно што су избори у Црној Гори показали јесте најбитнија чињеница за демократију, а то је смењивост власти. У овом случају вишедеценијске власти огрезле у криминал и корупцију. И у том смислу, Србија има једнак проблем, као и Црна Гора – недемократску власт која је заробила све институције у држави, која уцењује и врши притисак на бираче и чији су највиши представници умешани у највеће корупционашке афере.

Поука коју ми у Србији морамо извући је веома једноставна – ако је пао Мило Ђукановић, може да падне и Александар Вучић! Ако је жеља за правдом и слободом надјачала све притиске и уцене у Црној Гори, свакако се то може догодити и у Србији.

Грађанима Црне Горе честитамо слободу и ослобођење од страха, а господину Јакову Милатовићу победу уз наду да ће учинити све да везе Србије и Црне Горе поново поприме братски однос и да више никада нико на челу Црне Горе неће радити против државотворног и конститутивног српског народа и СПЦ.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: