Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Данашњи вербални напад на Бошка Обрадовића последица је вишегодишње негативне кампање режимских медија

Јутрос је, док је ишао ка Дому Народне скупштине, вербално нападнут народни посланик и председник Српског покрета Бошко Обрадовић. 

    Поред њега је прошао старији човек и том приликом сасуо рафал најтежих увреда и претњи. Како је господин Обрадовић прошао даље без икакве реакције, исти човек му је на крају добацио: „Убио бих те сад као кера овде на улици!“. Оваква реакција једног дела изманипулисаних грађана директна је последица вишегодишње негативне пропаганде од стране представника власти и њихових медија, пре свега Пинка, Информера, Алоа, Српског Телеграфа… Цртање мете на чело које траје годинама уназад са пропагандних сервиса власти према свима који другачије мисле, нажалост постиже свој циљ у пракси.

Познато је да Бошко Обрадовић шета сам или са породицом и пријатељима улицама Београда и свих других градова у Србији и да никада нема било какво обезбеђење, а тако ће и остати. Међутим, оно што остаје је и опасност оваквог тровања нације са режимских медија, чему се што пре мора стати на пут.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: