Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Данашњи вербални напад на Бошка Обрадовића последица је вишегодишње негативне кампање режимских медија

Јутрос је, док је ишао ка Дому Народне скупштине, вербално нападнут народни посланик и председник Српског покрета Бошко Обрадовић. 

    Поред њега је прошао старији човек и том приликом сасуо рафал најтежих увреда и претњи. Како је господин Обрадовић прошао даље без икакве реакције, исти човек му је на крају добацио: „Убио бих те сад као кера овде на улици!“. Оваква реакција једног дела изманипулисаних грађана директна је последица вишегодишње негативне пропаганде од стране представника власти и њихових медија, пре свега Пинка, Информера, Алоа, Српског Телеграфа… Цртање мете на чело које траје годинама уназад са пропагандних сервиса власти према свима који другачије мисле, нажалост постиже свој циљ у пракси.

Познато је да Бошко Обрадовић шета сам или са породицом и пријатељима улицама Београда и свих других градова у Србији и да никада нема било какво обезбеђење, а тако ће и остати. Међутим, оно што остаје је и опасност оваквог тровања нације са режимских медија, чему се што пре мора стати на пут.

Инфослужба Двери 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: