Двери: Дошло је време патриота – време за СРБИЈУ!

Патриотски блок за обнову Краљевине Србије, који су предводили Српски покрет Двери и ПОКС, освојио је 3,9% гласова на републичким изборима, 3,5% на градским изборима у Београду, а наш заједнички председнички кандидат Бошко Обрадовић 4,5% на председничким изборима. Грађани Србије добили су аутентичну патриотску парламентарну снагу која ће се коначно залагати за државу без корупције, домаћу привреду, за сваког обесправљеног и пониженог грађанина.

Иако су нам сва истраживања јавног мњења и кладионице предвиђале испод 2%, остварили смо дупло бољи резултат захваљујући бирачима који су подржали уједињење патриота и монархиста у један заједнички блок. Огромно поверење које смо добили од грађана Србије, које је у неким градовима и општинама (посебно у западној Србији) излазило и на преко 10%, обавезује нас да кренемо у примену програма и израду нових закона који ће коначно Србију ставити на прво место, а економски и еколошки патриотизам, породичну политику, интерес грађана и правду у темеље сваког акта о којем ће Народна скупштина одлучивати.

Власт управљана страним интересима, банкарским и извршитељским лобијима, добила је у нама политичке противнике и снагу која ће спречити даље урушавање институција и зауставити катастрофалну демографску слику.

Окосницу наше коалиције чини Српски покрет Двери који има снажну интернационалну подршку у модерним конзервативним партијама широм Европе. Зато ћемо бити важна патриотска политичка снага и ослонац Србије у времену великих геополитичких криза. Све чланице коалиције делегираће експерте у стручне савете за припрему законских и подзаконских аката.

Захваљујемо се свим нашим бирачима, свим нашим члановима бирачких одбора и изборних комисија. Посебно смо захвални на исказаном јединству и подршци свих организација које су се одазвале позиву за удруживање патриотских снага: Покрету за обнову Краљевине Србије, Усправној Србији, Новој снази Србије, Пиротској новој снази, Гласу народа, Не дамо ђедовину, Равногорском покрету, Праву на избор, Лекарима и родитељима за науку и етику, Српској лиги за реституцију, Покрету српске саборности проф. др Алека Рачића и проф. др Бранимиру Несторовићу, као и свим другим истакнутим интелектуалцима који су нас подржали: академику Кости Чавошком, проф. др Александру Липковском, др Владимиру Димитријевићу, проф. др Ђорђу Чантраку, проф. др Валентини Арсић Арсенијевић, др Бориславу Антонијевићу и многим другима!

Настављамо – срцем за Србију! Наше, патриотско време тек долази!

Инфослужба Двери

Share on whatsapp