Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Дошло је време патриота – време за СРБИЈУ!

Патриотски блок за обнову Краљевине Србије, који су предводили Српски покрет Двери и ПОКС, освојио је 3,9% гласова на републичким изборима, 3,5% на градским изборима у Београду, а наш заједнички председнички кандидат Бошко Обрадовић 4,5% на председничким изборима. Грађани Србије добили су аутентичну патриотску парламентарну снагу која ће се коначно залагати за државу без корупције, домаћу привреду, за сваког обесправљеног и пониженог грађанина.

    Иако су нам сва истраживања јавног мњења и кладионице предвиђале испод 2%, остварили смо дупло бољи резултат захваљујући бирачима који су подржали уједињење патриота и монархиста у један заједнички блок. Огромно поверење које смо добили од грађана Србије, које је у неким градовима и општинама (посебно у западној Србији) излазило и на преко 10%, обавезује нас да кренемо у примену програма и израду нових закона који ће коначно Србију ставити на прво место, а економски и еколошки патриотизам, породичну политику, интерес грађана и правду у темеље сваког акта о којем ће Народна скупштина одлучивати.

Власт управљана страним интересима, банкарским и извршитељским лобијима, добила је у нама политичке противнике и снагу која ће спречити даље урушавање институција и зауставити катастрофалну демографску слику.

Окосницу наше коалиције чини Српски покрет Двери који има снажну интернационалну подршку у модерним конзервативним партијама широм Европе. Зато ћемо бити важна патриотска политичка снага и ослонац Србије у времену великих геополитичких криза. Све чланице коалиције делегираће експерте у стручне савете за припрему законских и подзаконских аката.

Захваљујемо се свим нашим бирачима, свим нашим члановима бирачких одбора и изборних комисија. Посебно смо захвални на исказаном јединству и подршци свих организација које су се одазвале позиву за удруживање патриотских снага: Покрету за обнову Краљевине Србије, Усправној Србији, Новој снази Србије, Пиротској новој снази, Гласу народа, Не дамо ђедовину, Равногорском покрету, Праву на избор, Лекарима и родитељима за науку и етику, Српској лиги за реституцију, Покрету српске саборности проф. др Алека Рачића и проф. др Бранимиру Несторовићу, као и свим другим истакнутим интелектуалцима који су нас подржали: академику Кости Чавошком, проф. др Александру Липковском, др Владимиру Димитријевићу, проф. др Ђорђу Чантраку, проф. др Валентини Арсић Арсенијевић, др Бориславу Антонијевићу и многим другима!

Настављамо – срцем за Србију! Наше, патриотско време тек долази!

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: