Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Држава капитулирала под притиском западних амбасадора

Јучерашње насилно одржавање геј параде у Београду, уз опсадно стање у српској престоници коју је блокирало 10.000 полицајаца, доказ је да је држава капитулирала пред претњама и уценама ЕУ комесара и ЛГБТ лобија.

     Под притисцима из Вашингтона и Брисела, и уз крајње недипломатско мешање западних амабасадора у Београду у унутрашња питања наше државе, власт је прекршила сопствене одлуке и пристала на одржавање ове срамне манифестације. На самој геј паради могло се видети ругање Цркви и Христу, клицање независном Косову, подршка Украјини и НАТО у рату против Русије, као и уобичајене скаредности и вређање јавног морала за све геј параде у свету. Из свега овога можемо извући неколико закључака:

  1. Извојевана је мала победа хришћанске, родољубиве, породичне и традиционалне Србије која је у три наврата изашла на велике народне литије и породичне шетње да брани наш духовни и национални идентитет и систем вредности. Та тиха већина грађана Србије до сада је углавном ћутала, а сада се пробудила, устала и побунила. Зато је геј парада морала бити одржана у окупационим условима са најмањом могућом трасом, без карневала скаредности који је планиран и без бацања цвећа и ода у сусрет овој срамној манифестацији. Већинска Србија је јуче остала код куће поштујући државну забрану оба јавна догађаја, и Европрајда и Породичне шетње, али се испоставило да је држава забранила само Породичну шетњу.
  2. Уверили смо се да на челу државе немамо независну и суверену власт већ колонијалну управу која није у стању да спроведе одлуке државних институција већ ради како јој се нареди из Брисела и западних амбасада у Београду. Поднећемо кривичне пријаве против свих одговорних за непоштовање одлука МУП-а и Управног суда о забрани одржавања геј параде на челу са Аном Брнабић која је јавно позвала на неизвршавање судских одлука, што је тешко кривично дело за које је запрећена вишегодишња казна затвора.
  3. По ко зна који пут смо се уверили да председник Републике Александар Вучић не држи реч и да је упркос заклињању да се одлука о забрани Европрајда неће променити чак и да га зове амерички председник Бајден – ту одлуку променио након притиска америчког амбасадора Хила. Такође смо били сведоци обнове сарадње и коалиције између бившег и садашњег режима по овом питању јер је ЛГБТ лоби у СНС подржан од стране ЛГБТ лобија из прозападне опозиције из редова ССП, ДС, ПСГ и Зелених свих врста и боја.
  4. Ова борба за заштиту породичних вредности је тек почела. Посланичка група СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – ПАТРИОТСКИ БЛОК биће глас народних литија у Народној скупштини и наставићемо да захтевамо забрану пропаганде хомосексуализма и трансродности малолетним лицима у Србији, као и избацивање свих спорних ЛГБТ садржаја из наставних планова, програма и уџбеника у основним и средњим школама. Циљ ЛГБТ пропаганде није геј парада већ преваспитавање наше деце и зато је веома важно да из народних литија проистекне један велики друштвено-политички покрет за одбрану породице у Србији.

Инфослужба Двери

* Извор фотографије 1: Твитер/Кристофер Хил
* Извор фотографија 2,3,4: Фејсбук
Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: