Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Евентуално одржавање Европрајд шетње биће показатељ да Србија није самостална држава, већ колонијална управа

И поред забране одржавања шетње у оквиру Европрајда, као и потврде те забране од стране Управног суда, агресивни промотери идеологије хомосексуализма и трансродности су најавили да ће изаћи у шетњу. Уколико актуелна власт то дозволи, јасно ће се видети да Србија није самостална и независна држава, већ колонијална управа.

    Овакав развој ствари је последица многобројних притисака из ЕУ и НАТО, али и америчког амбасадора у Србији Кристофера Хила који се директно меша у унутрашња питања наше државе, а очигледно је да под тим притисцима Александар Вучић и његова власт попуштају. Иако је прво забрањена маршрута Европрајд шетње од Народне скупштине до Калемегдана, а онда и шетња од Народне скупштине до Ташмајдана, сада ће се очигледно попустити под притиском и дозволити маршрута од Уставног суда до Ташмајдана. То би било и кршење закона Републике Србије, јер је скуп у покрету потребно пријавити 5 дана пре његовог одржавања, а организатори Европрајда су то учинили тек јуче. Очигледно је да организатори Европрајда мисле да су изнад закона, а сада је на актуелној власти да покаже да ли је то истина или закон важи једнако за све у Србији.

Српски покрет Двери позива све грађане Србије на мир, достојанство и поштовање закона. Такође, позивамо надлежне органе да, без обзира на притиске комесара из ЕУ, НАТО пакта и појединих амбасадора, спрече било какву противзакониту шетњу у оквиру Европрајда, а уколико се организатори на то оглуше да реаугују у складу са законом и драконски их казне.

Инфослужба Двери

* Извор фотографије: Инстаграм/скриншот

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: