Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Избор Маринике договор Хила, Вучића и Ђиласа

Данашњи избор Маринике Тепић за председника Анкетног одбора за утврђивање истине о мајским трагедијама доказ је договора између ССП-а и СНС-а, под покровитељством америчког амабасадора. 

    Ово кадровско решење никада није било предмет договора унутар опозиције, нити између власти и опозиције, већ искључиво између Хила, Вучића и Ђиласа. Њихов заједнички интерес је био да представник државотворног блока патриотске опозиције не буде на челу Анкетног одбора како би се спречило испитивање веза између бивше и садашње власти и њихове заједничке одговорности за садашње стање у просвети и медијима. Такође, циљ је спречити да се Анкетни одбор бави проблематичним западним утицајем на урушавање духовних и моралних вредности у нашем друштву, што је постало извор бројних друштвених патологија.

Посебно је скандалозно одбијање владајуће већине и прозападне опозиције да на чело Анкетног одбора дође пуковник Љубинко Ђурковић, кога је као заједничког кандидата 28 народних посланика државотворног блока патриотске опозиције предложило троје представника посланичких група НАДА, Заветници и Двери у Анкетном одбору. Ради се о дефинитивном најозбиљнијем и најстручнијем кандидату за ову функцију од свих чланова у овом саставу Анкетног одбора. Не постоји аргумент против његовог избора јер долази из подједнако велике опозиционе посланичке групе као и Уједињени и за разлику од Маринике Тепић има подршку укупно 28 народних посланика опозиције.

Представници посланичке групе СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ — ПАТРИОТСКИ БЛОК узеће активно учешће у раду Анкетног одбора и пратити шта ради Мариника Тепић и како ће даље функционисати овај договор између СНС и ССП. О свему томе редовно ћемо обавештавати јавност.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Н1 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: