Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Избор Маринике договор Хила, Вучића и Ђиласа

Данашњи избор Маринике Тепић за председника Анкетног одбора за утврђивање истине о мајским трагедијама доказ је договора између ССП-а и СНС-а, под покровитељством америчког амабасадора. 

    Ово кадровско решење никада није било предмет договора унутар опозиције, нити између власти и опозиције, већ искључиво између Хила, Вучића и Ђиласа. Њихов заједнички интерес је био да представник државотворног блока патриотске опозиције не буде на челу Анкетног одбора како би се спречило испитивање веза између бивше и садашње власти и њихове заједничке одговорности за садашње стање у просвети и медијима. Такође, циљ је спречити да се Анкетни одбор бави проблематичним западним утицајем на урушавање духовних и моралних вредности у нашем друштву, што је постало извор бројних друштвених патологија.

Посебно је скандалозно одбијање владајуће већине и прозападне опозиције да на чело Анкетног одбора дође пуковник Љубинко Ђурковић, кога је као заједничког кандидата 28 народних посланика државотворног блока патриотске опозиције предложило троје представника посланичких група НАДА, Заветници и Двери у Анкетном одбору. Ради се о дефинитивном најозбиљнијем и најстручнијем кандидату за ову функцију од свих чланова у овом саставу Анкетног одбора. Не постоји аргумент против његовог избора јер долази из подједнако велике опозиционе посланичке групе као и Уједињени и за разлику од Маринике Тепић има подршку укупно 28 народних посланика опозиције.

Представници посланичке групе СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ — ПАТРИОТСКИ БЛОК узеће активно учешће у раду Анкетног одбора и пратити шта ради Мариника Тепић и како ће даље функционисати овај договор између СНС и ССП. О свему томе редовно ћемо обавештавати јавност.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Н1 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: