Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Још једна скандалозна одлука власти – пореске олакшице за предузетнике који запосле странце!

Власт у Србији донела је још једну у низу катастрофалних одлука по грађане Србије. Наиме, од 1. марта предузетници који запосле странце у својим фирмама, имаће пореске олакшице! 

    То практично значи да ће предузетници имати олакшице ако, примера ради, запосле мигранте, док их неће имати ако запосле грађане Србије. Овакво поступање актуелне власти очигледно има за циљ да што више грађана Србије напусти нашу земљу и да оду да раде у иностранство, а да Србију све више населе странци из разних крајева света.

Као озбиљна, државотворна странка, немамо ништа против страних радника у Србији, али они ни на који начин не могу бити у предности у односу на домаће раднике. Овом скандалозном одлуком, коју је најавила Ана Брнабић, грађани Србије ће бити дискриминисани у односу на странце, што је недопустиво! 

Подсећамо јавност да је од свих државних субвенција за привреду од 2006. до 2019. године, чак 93,5% завршавало у рукама страних компанија, док су само 6,5% добили домаћи привредници. Очигледно је да је ова одлука власти само наставак уништавања свега што је домаће, јер су после привреде и пољопривреде, на ред дошли и грађани Србије.

Српски покрет Двери захтева од Владе Србије хитно укидање ове срамне одлуке и доношење мера које ће подстаћи домаћу привреду и пољопривреду и побољшати материјално-друштвени статус грађана Србије.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Фејсбук 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: