Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Камбери је доказ да је прихватање НАТО предлога споразума о КиМ увод у распад државе Србије

Уводећи капитулантску атмосферу у цело српско друштво прихватањем предлога НАТО „споразума“ о КиМ и преузимањем обавезе његове имплементације, актуелна власт охрабрује даље акције албанских сецесиониста, овог пута на југу Србије. 

    По ко зна који пут, Шаип Камбери, који је срамним изборним инжењерингом владајућег режима награђен посланичким мандатом за своје позиве на рушење уставног поретка, сада је радикализовао своје захтеве. Ни пуна 24 часа од покушаја власти да капитулацију и прихватање даљих преговора да лажна држава Косово уђе у УН представи као рационалност и државотворни гест, а ултиматум окупатора као „споразум“, Камбери изриче захтев да се антиуставни непостојећи ентитет „Прешевске долине“ „укључи у дијалог“, и позива америчког изасланика Ескобара да посети југ Србије.

Српски народ треба да зна да прихватање предаје КиМ у руке сепаратиста представља увод у даљу фрагментацију српског државног простора, односно у сам нестанак српског народа. Албански експанзионизам извршиће даљи притисак на Рашку област, прешевско-бујановачку долину, Топлицу, све до Ниша. Јасно је да је ово увод у распад земље. Двери упозоравају: српска дезинтеграција не може бити услов никакве европске интеграције, које притом и нема.

Предајом КиМ Србија ће потпуно деградирати своју геополитичку позицију, за рачун побољшања позиције великоалбанског агресивног пројекта, што ће имати катастрофалне последице по опстанак Републике Србије. То се не сме дозволити! Нико нема мандат за предају било ког дела државне територије албанским сепаратистима и НАТО окупатору.

Државне органе позивамо да спрече даљи сецесионизам на југу Србије и захтевамо кривичну одговорност Шаипа Камберија за позивање на рушење уставног поретка у континуитету.

Инфослужба Двери 

*Извор фотографије: Н1 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: