Српски Покрет Двери - Лого

Двери КиМ: Лажни натписи Вучићевих медија, Дејан Москић никада није био члан Двери

Дејан Москић из општине Витина никада није био члан наше политичке организације, па самим тим није ни имао никакву страначку функцију у Дверима на коју би могао да поднесе оставку. 

    Јучерашња информација у прорежимским медијима да је поменути господин поднео оставку на место повереника Двери у Витини је само још један од прљавих спинова владајућег режима и доказ да је њихова политика на КиМ доживела дебакл. По информацијама до којих смо дошли, господину Москићу је за изношење ове гнусне лажи понуђено место В.Д. директора основне школе у којој је запослен. Опробана метода манипулације режима према Србима на КиМ, а уједно и порука запосленима, како у школству тако и другим институцијама које су буџетски корисници, је да и не помисле да на предстојећим изборима подрже неку другу политичку опцију.

Овим путем поручујемо режиму да су тзв. Српска листа на КиМ и СНС у остатку Србије, изгубили поверење чак и својих највернијих присталица и да су већ данас политичка прошлост српског друштва, а да су Двери будућност и гаранција Србима на КиМ да ће нашу покрајину вратити у уставно-правни систем Србије.

ПО Двери за КиМ 

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: