Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери КиМ: Лажни натписи Вучићевих медија, Дејан Москић никада није био члан Двери

Дејан Москић из општине Витина никада није био члан наше политичке организације, па самим тим није ни имао никакву страначку функцију у Дверима на коју би могао да поднесе оставку. 

    Јучерашња информација у прорежимским медијима да је поменути господин поднео оставку на место повереника Двери у Витини је само још један од прљавих спинова владајућег режима и доказ да је њихова политика на КиМ доживела дебакл. По информацијама до којих смо дошли, господину Москићу је за изношење ове гнусне лажи понуђено место В.Д. директора основне школе у којој је запослен. Опробана метода манипулације режима према Србима на КиМ, а уједно и порука запосленима, како у школству тако и другим институцијама које су буџетски корисници, је да и не помисле да на предстојећим изборима подрже неку другу политичку опцију.

Овим путем поручујемо режиму да су тзв. Српска листа на КиМ и СНС у остатку Србије, изгубили поверење чак и својих највернијих присталица и да су већ данас политичка прошлост српског друштва, а да су Двери будућност и гаранција Србима на КиМ да ће нашу покрајину вратити у уставно-правни систем Србије.

ПО Двери за КиМ 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: