Двери КиМ: Не излазити на референдум у организацији Аљбина Куртија

Покрајинска организација Српског покрета Двери са Косова и Метохије позива грађане Косовске Митровице, Лепосавића, Звечана и Зубиног Потока да не излазе на предстојећи референдум заказан за 21. април.

Тај референдум, као и избори за градоначелника ове четири општине, биће одржани по законима лажне државе Косово, што аутоматски значи и признање ове лажне творевине. На излазак на референдум позивају представници тзв. Српске листе који су и 2021. године учествовали на изборима по законима лажне државе Косово, а многи од њих су се и заклињали на тзв. Уставу Косова, као посланици у сепаратистичкој скупштини у Приштини.

Такође, подсећамо јавност да су Александар Вучић и тзв. Српска листа, у мају прошле године, довели на сопствени митинг у Београд Србе са севера КиМ, како би Албанци лакше заузели зграде у четири општине на северу КиМ. То је и тада, а и сада, јасан показатељ добре сарадње Вучића, тзв. Српске листе и Аљбина Куртија, а једини који испаштају због такве сарадње су Срби на Косову и Метохији.

Покрајинска организација Двери на КиМ