Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Ко црта мету на челу породици Анђелић из Шапца?

У последње две седмице, породица председника градског одбора Двери из Шапца, Александра Анђелића, налази се под огромним притиском како полиције, тако и НН лица. Малолетном сину Александра и Снежане Анђелић директно стављају мету на чело.

Након што је пре две недеље полиција неосновано и противзаконито долазила у кућу породице Анђелић како би их упозорила да не ремете јавни ред и мир на протестима, синоћ је Шабац био преплављен лецима у коме се малолетни син Александра и Снежане Анђелић означава као криминалац. Поред њега, на лецима су означени и адвокат Александар Мијаиловић и новинарка Исидора Ковачевић. Српски покрет Двери захтева хитну реакцију републичких органа власти, јер шабачка полиција неће реаговати и открити починиоце, с обзиром да је показала веома интензивну сарадњу са СНС батинашима приликом протеста и блокаде пута у Шапцу. Такође, због злоупотребе фотографије малолетника и неовлашћеног објављивање исте, као и повреде приватности и људског интегритета, родитељи малолетника ће поднети кривичну пријаву против починиоца овог кривичног дела.

У Шапцу се грађани међусобно познају и добро знају ко су криминалци и батинаши, а ко узорни грађани и опозициони активисти. Иза првих, као и многим градовима стоји СНС, а други су грађани који мисле својом главом.

Двери неће дозволити да ове гнусне лажи прођу неопажено, а гарантујемо да ће њихови аутори и извршитељи кад тад одговарати пред законом.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: