Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Ко црта мету на челу породици Анђелић из Шапца?

У последње две седмице, породица председника градског одбора Двери из Шапца, Александра Анђелића, налази се под огромним притиском како полиције, тако и НН лица. Малолетном сину Александра и Снежане Анђелић директно стављају мету на чело.

Након што је пре две недеље полиција неосновано и противзаконито долазила у кућу породице Анђелић како би их упозорила да не ремете јавни ред и мир на протестима, синоћ је Шабац био преплављен лецима у коме се малолетни син Александра и Снежане Анђелић означава као криминалац. Поред њега, на лецима су означени и адвокат Александар Мијаиловић и новинарка Исидора Ковачевић. Српски покрет Двери захтева хитну реакцију републичких органа власти, јер шабачка полиција неће реаговати и открити починиоце, с обзиром да је показала веома интензивну сарадњу са СНС батинашима приликом протеста и блокаде пута у Шапцу. Такође, због злоупотребе фотографије малолетника и неовлашћеног објављивање исте, као и повреде приватности и људског интегритета, родитељи малолетника ће поднети кривичну пријаву против починиоца овог кривичног дела.

У Шапцу се грађани међусобно познају и добро знају ко су криминалци и батинаши, а ко узорни грађани и опозициони активисти. Иза првих, као и многим градовима стоји СНС, а други су грађани који мисле својом главом.

Двери неће дозволити да ове гнусне лажи прођу неопажено, а гарантујемо да ће њихови аутори и извршитељи кад тад одговарати пред законом.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: