Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери Крагујевац: Узнемиреност СНС-а због трибине државотворне опозиције

Прва трибина државотворне опозиције, одржана 11. фебруара 2023. године у Крагујевцу, изазвала је врло бурну реакцију међу вршиоцима актуелне градске власти. 

     Последњих дана они покушавају да обезвреде важност скупа који је организован са само једним циљем – очувати суверенинтет и територијални интегритет Републике Србије. Порука упућена са говорнице Скупштине града Крагујевца јасна је и недвосмислена – Капитулација није опција!

 

 

Очигледно је да да је препуна Велика сала Скупштине града Крагујевца унела велику узнемиреност међу градске челнике из редова СНС, којима је засметало то што су грађани препознали борбу опозиционих патриотских странака за очување КиМ. Јасно се види да грађани Крагујевца и Србије све више верују државотворној опозицији, а све мање СНС-у, који је од 2013. године укидао једну по једну надлежност и институције државе Србије на КиМ. Отуда и не чуди нервоза функционера СНС у Крагујевцу, који су, преко својих медија, покушали да умање значај ове трибине, што им није успело.

 

Српски покрет Двери остаће истрајан у борби која предстоји свим грађанима Србије и чврсто одбијати ултиматуме којима се покушава изнуђивање прихватања француско-немачког ултиматума. 

ГрО Двери Крагујевац 

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: