Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Људска права и слободе – ДА, промоција агресивне идеологије хомосексуализма – НЕ

Српски покрет Двери још једном јасно истиче да смо за поштовање свих људских права и слобода гарантованих Уставом и законом. Са друге стране, велики смо противници промоције агресивне идеологије хомосексуализма, која нема никакве везе са слободом окупљања, већ искључиво са наметањем једне такве идеологије.

    Ако су припадници ЛГБТ заједнице дискриминисани по праву на рад, праву на здравствену заштиту или било ком другом праву које мора имати сваки становник Србије, увек ћемо стати у њихову заштиту. Али ако поједине НВО желе агресивну промоцију хомосексуализма, увек ћемо бити противници тога. У Скупштини Србије, као највишем законодавном органу Републике Србије, покренућемо питање усвајања Закона о забрани промоције хомосексуализма малолетним лицима, што укључује и геј параде. Нећемо дозволити да се људска права и слободе злоупотребљавају како би се наметнула геј парада, која се као спорни догађај одржава сваке године у Београду. Сада су организатори отишли корак даље и уз помоћ власти Александра Вучића желе да Београд учине европском престоницом хомосексуализма како би он постао центар антихришћанских и антипородичних вредности.

У прилог овоме иде и изјава министарке Гордане Чомић о поновном покретању Закона о истополним браковима чиме суштински жели да мења Породични закон који у члану 3., став 1. каже да је „брак законом уређена заједница живота мушкарца и жене“. Нити Гордана Чомић као министар за људска и мањинска права ни тзв. ЛГБТ организације које се само декларативно залажу за људска права, никада ниједну реч нису проговорили када су у питању право на рад грађана Србије који често раде у катастрофалним условима или када је у питању право на здраву животну средину када ова власт жели да доведе „Рио Тинто“, већ се људских права сете само када желе да промовишу агресивну идеологију хомосексуализма. То само сведочи о лицемерју свих њих, од представника власти до НВО организација.

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: