Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Након спорних уџбеника, почео и директан улазак ЛГБТ пропаганде у школе

Српски покрет Двери годинама уназад говори оно што се сада заиста и дешава, а то је да геј параде немају никакве везе са борбом за људска права, већ искључиво да би агресивна идеологија хомосексуализма и трансродности ушла у уџбенике, школе, вртиће и да би се легализовали хомосексуални бракови који би могли да усвајају децу. Потврда за то стиже и од једног од организатора овогодишњег Европрајда Горана Милетића, који је изјавио да очекује да се Закон о истополним заједницама нађе у скупштинској процедури већ почетком наредне године.

    Та агресивна идеологија је већ ушла у уџбенике из биологије и историје за осми разред, социологије за четврти разред средње школе и у приручник за грађанско васпитање, а сада је почела да улази и директно у школе кроз предавања НВО под називом „Центар Е8“. Наиме, ова организација је у једној београдској основној школи држала предавање ученицима шестог разреда о родној равноправности, промени пола хируршким путем, о томе да мушкарац може постати жена, а жена мушкарац, као и о прихватању везе између два иста пола. Сматрамо неприхватљивим да се деци од 12 година држе оваква предавања и позивамо Министарство просвете да хитно реагује како се овакве ствари не би понављале. Посебно је битно да се Министарство просвете и саме школе упознају са таквим пројектима као што је овај који носи назив „Школа без насиља“. Наравно да нико нема ништа против да деца науче да је насиље лоша ствар којом се ништа не решава, али је недопустиво да се под тим називом деци подмеће агресивна идеологија хомосексуализма и трансродности.

Српски покрет Двери поздравља одлуку београдске школе да, после реакције родитеља, раскине сарадњу са овом организацијом и надамо се да се у будућности овакве ствари више неће дешавати.

Инфослужба Двери

*Извор фотографије: Pixabay

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: