Српски Покрет Двери - Лого
Search

Двери: Небојша и Дијана, Зорана и Ђука – два лица исте власти

Зорана Михајловић, политички прелетач који никада није изашао на изборе под својим именом и презименом, нема подршку ни у владајућој странци којој тренутно припада, а камо ли у народу.

    Она се више понаша као агент страног интереса у Србији него као државни службеник. Иза себе као резултате свога министарског рада има уништен ЕПС и незапамћен криминал и корупцију у урбанизму и саобраћају. Нема сумње да је њени западни ментори виде и у новој Влади као гаранта њихових интереса, а Вучићево задржавање Зоране Михајловић у Влади биo би само још један у низу уступака западним центрима моћи.

Са друге стране, њен наизглед највећи противник у владајућој странци, Владимир Ђукановић, служи искључиво за бусање у празна патриотска прса када је то потребно актуелној власти. Увек када актуелна власт претера у служењу интересима Запада, активира се Ђукановић и добије ангажман да глуми патриоту, русофила или нешто слично.

Истина, у врху СНС није остало много њих који имају везе са истинским патриотизмом јер је већина ту само из личних и коруптивних интереса, па није лако наћи некога ко би пред патриотском јавношћу имао било какав ауторитет. Сам Ђукановић је одавно препознат као неко ко се пали и гаси по потреби. Иако је више пута наговештавао да ће се повући јер у врху СНС седи много лопова, ипак се одлучио да остане да седи заједно са њима. То најбоље говори о њему.

Тешко је рећи шта је горе по Србију: служење Западу или патриотско фолирање актуелне власти. Зорана и Ђука су само два лица исте погубне власти по српске националне и државне интересе. Покушаће вероватно поново да наставе ову игру лажних међусобних сукоба унутар СНС-а која има за циљ само да скрене пажњу са правих и актуелних друштвених тема.

Ових дана гледамо и нову епизоду бескрајне серије међусобних оптужби између два некадашња веома блиска сарадника такође из врха СНС – Небојше Стефановића и Дијане Хркаловић. Они су донедавно били нераздвојан тандем у врху српске полиције, а сада се међусобно оптужују за повезаност са криминалним круговима. Нема дилеме да су обоје у праву и да су обоје, тј. заједнички у име и за рачун СНС били повезани са криминалом. Међутим, иако о томе трубе сви режимски медији, Небојша Стефановић је и даље секретар Савета за националну безбедност и министар одбране у техничкој Влади, а Дијана Хркаловић на слободи.

Небојша Стефановић се и даље често може видети у друштву председника Србије и СНС Александра Вучића кога је, према изјавама Дијане Хркаловић, незаконито прислушкивао. Да ли се то они – сви заједно – спрдају и са државом и са нама, грађанима Србије? Да ли је све ово онда само један ријалити шоу који треба да сакрије огромну инфлацију и поскупљења, пропаст ЕПС-а и Републичког геодетског завода, предају српског електроенергетског система на КиМ лажној држави Косово, сав криминал и корупцију у врху актуелне власти и многе друге теме које боле власт?

Инфослужба Двери

Подели објаву
Facebook
Twitter
WhatsApp
ВКонтакте
Telegram
Email
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: