Српски Покрет Двери - Лого

Двери: Небојша и Дијана, Зорана и Ђука – два лица исте власти

Зорана Михајловић, политички прелетач који никада није изашао на изборе под својим именом и презименом, нема подршку ни у владајућој странци којој тренутно припада, а камо ли у народу.

    Она се више понаша као агент страног интереса у Србији него као државни службеник. Иза себе као резултате свога министарског рада има уништен ЕПС и незапамћен криминал и корупцију у урбанизму и саобраћају. Нема сумње да је њени западни ментори виде и у новој Влади као гаранта њихових интереса, а Вучићево задржавање Зоране Михајловић у Влади биo би само још један у низу уступака западним центрима моћи.

Са друге стране, њен наизглед највећи противник у владајућој странци, Владимир Ђукановић, служи искључиво за бусање у празна патриотска прса када је то потребно актуелној власти. Увек када актуелна власт претера у служењу интересима Запада, активира се Ђукановић и добије ангажман да глуми патриоту, русофила или нешто слично.

Истина, у врху СНС није остало много њих који имају везе са истинским патриотизмом јер је већина ту само из личних и коруптивних интереса, па није лако наћи некога ко би пред патриотском јавношћу имао било какав ауторитет. Сам Ђукановић је одавно препознат као неко ко се пали и гаси по потреби. Иако је више пута наговештавао да ће се повући јер у врху СНС седи много лопова, ипак се одлучио да остане да седи заједно са њима. То најбоље говори о њему.

Тешко је рећи шта је горе по Србију: служење Западу или патриотско фолирање актуелне власти. Зорана и Ђука су само два лица исте погубне власти по српске националне и државне интересе. Покушаће вероватно поново да наставе ову игру лажних међусобних сукоба унутар СНС-а која има за циљ само да скрене пажњу са правих и актуелних друштвених тема.

Ових дана гледамо и нову епизоду бескрајне серије међусобних оптужби између два некадашња веома блиска сарадника такође из врха СНС – Небојше Стефановића и Дијане Хркаловић. Они су донедавно били нераздвојан тандем у врху српске полиције, а сада се међусобно оптужују за повезаност са криминалним круговима. Нема дилеме да су обоје у праву и да су обоје, тј. заједнички у име и за рачун СНС били повезани са криминалом. Међутим, иако о томе трубе сви режимски медији, Небојша Стефановић је и даље секретар Савета за националну безбедност и министар одбране у техничкој Влади, а Дијана Хркаловић на слободи.

Небојша Стефановић се и даље често може видети у друштву председника Србије и СНС Александра Вучића кога је, према изјавама Дијане Хркаловић, незаконито прислушкивао. Да ли се то они – сви заједно – спрдају и са државом и са нама, грађанима Србије? Да ли је све ово онда само један ријалити шоу који треба да сакрије огромну инфлацију и поскупљења, пропаст ЕПС-а и Републичког геодетског завода, предају српског електроенергетског система на КиМ лажној држави Косово, сав криминал и корупцију у врху актуелне власти и многе друге теме које боле власт?

Инфослужба Двери

Подели објаву
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on vk
ВКонтакте
Share on telegram
Telegram
Share on email
Email
Share on print
Print
Остале објаве

Будите у току!

Пратите нас на друштвеним мрежама: